😂Sözde Design Babası Dokuz Hakkında Biraz Bilgi:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
1014939176 sigara parası atsan yeter gülüm
image.png

kanka senin logo googleye atmışlar haberin ola

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
benim paramı kim yiyo soğanware çok konusuon
Evet benim param dediğine göre dokuzun yan hesabı olduğunu anladık, soğan ware danda ingilizce a-1 herhalde onion ile yunan tanrisi orionuda karıştırdığımıza göre

yazılar 4:3 renk uyumu bok gibi arka plandaki jett ve araya attığı katmandaki ayrı bir resim kopardı beni kim yaptıysa pasterları piyasadan silmeye oynamış heralde asdhkgsadjkahldasjşdasda
not: zevkine yaptım bu arada daha satın almadı arkadaş onu, satmak için de yapmadım isterse satın alır dedim

büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür tasarım konusu açmışsın büyüğünü tanıyıp ürkmüşsün haklısın hadi iyi forumlar

image.png

kanka senin logo googleye atmışlar haberin ola
BENİM LOGOMU ZEPH YAPMADI, TASARIMCIM O HARFİNİN LİSANS HAKKININ SAHİBİ, SENİN GİBİ Crâck ADOBE KULLANANLAR BİLMEZ DOSTUM, YAZABİLİRSİN DİSCORDDAN.
discord: posestar
Cg: @PSDN

büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür tasarım konusu açmışsın büyüğünü tanıyıp ürkmüşsün haklısın hadi iyi forumlar
büyüğün dedigin adamı teke tekte öldürürüm la

Evet benim param dediğine göre dokuzun yan hesabı olduğunu anladık, soğan ware danda ingilizce a-1 herhalde onion ile yunan tanrisi orionuda karıştırdığımıza göre
bıkmadınız yunan mitolojisinden nick firma name türetmeye dokuz kim tanımam etmem objektif olmayı öğrendiğin gün abi ben bir şeyler öğrendim yazarsın hadi

@ZephWorks sent 400 atabilirsin ss ağlatmak için.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt