😂Sözde Design Babası Dokuz Hakkında Biraz Bilgi:

bazen anlamakta güçlük çekiyorum gerçek hayatta nasıl bir tip acaba sanal alemde böyle 1.60 10 yaşında bebe :D
194 , 98 kiloyum
IMG_20231203_220300_078.jpg

:kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Büyüklerine saygılı olacaksın, veled. 400₺ benim cips param kardeşim tamam mı, sana atmam gerekirse yakarım. Bana sağlamadığın bir tasarıma para vermem. @ZephWorks papara no nu ilet hemen.
haklısın bu arada. birisi gelecek düz yazı yazıp bana verecek birde utanmadan para isteyecek

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kral sen daha iyi yapıyorsan işi sen yaparsın zaten bu konuyu açma amacın adamın daha iyi olduğunu seninde kabullenmen?
Hacı daha iyi olduğunu kabullenmen ne Western Entertainment? Herkese mermi lucian yer mi?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt