ucubezeph
Bronz Üye
alla alla ciddi misin oğlumherhalde ağlar galiba bilmiyorum biraz bağırsam.
alla alla ciddi misin oğlumherhalde ağlar galiba bilmiyorum biraz bağırsam.
194 , 98 kiloyumbazen anlamakta güçlük çekiyorum gerçek hayatta nasıl bir tip acaba sanal alemde böyle 1.60 10 yaşında bebe
haklısın bu arada. birisi gelecek düz yazı yazıp bana verecek birde utanmadan para isteyecekBüyüklerine saygılı olacaksın, veled. 400₺ benim cips param kardeşim tamam mı, sana atmam gerekirse yakarım. Bana sağlamadığın bir tasarıma para vermem. @ZephWorks papara no nu ilet hemen.
Millete obez diyene bak arkadas.194 , 98 kiloyum
kral sen daha iyi yapıyorsan işi sen yaparsın zaten bu konuyu açma amacın adamın daha iyi olduğunu seninde kabullenmen?haklısın bu arada. birisi gelecek düz yazı yazıp bana verecek birde utanmadan para isteyecek
Atsana papara no nu ciddiyim bekliyorum hadi @ZephWorkshaklısın bu arada. birisi gelecek düz yazı yazıp bana verecek birde utanmadan para isteyecek
biraz daha yalvarırsan güncel formumu atarımMillete obez diyene bak arkadas.
Hacı daha iyi olduğunu kabullenmen ne Western Entertainment? Herkese mermi lucian yer mi?kral sen daha iyi yapıyorsan işi sen yaparsın zaten bu konuyu açma amacın adamın daha iyi olduğunu seninde kabullenmen?
yan hesaplardan yazıp durma laakral sen daha iyi yapıyorsan işi sen yaparsın zaten bu konuyu açma amacın adamın daha iyi olduğunu seninde kabullenmen?