😂Sözde Design Babası Dokuz Hakkında Biraz Bilgi:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sayemde herkes etkileşim aldı la afferin size :d:çqwÖLŞMKLFJIHWQYUFIQ , uğraşmıyorum çoğunuz çoluk çocuksunuz bütün iletişim bilgilerim açık ad soyadım dahil yakında herkesin gerçek yüzünüde paylaşırım forumda ki çoğu satıcıyla muhabbetim var adınızı biliyorsunuz siz :D arkanızdan neler söylediğinizi söylicem canlarım benim
iban sorgu felan anlarsın vesika mernis 2015

adamın keyini atın artık yeter yaptığı fanboyluk biz bile kefiliz hadi
şizofren + 4pt4l keye falan ihtiyacım yok kanka ne anlatıyon sallicak bişi bulamayınce keyini verin diyo asdjlasjkdajskjkasdj

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
şizofren + 4pt4l keye falan ihtiyacım yok kanka ne anlatıyon sallicak bişi bulamayınce keyini verin diyo asdjlasjkdajskjkasdj
öyle kanka burda sallar sallar sese çağırırsın kedi gibi olur bu türeme tipler böyle

öyle kanka burda sallar sallar sese çağırırsın kedi gibi olur bu türeme tipler böyle
sen burda laf tüccarlığı yap bi 5 6 güne ben sana 10 15 tane müşteri yollıcam dekont diye d1g atıcaklar o zaman umut tüccarlığı yapıcam bende sana hala voice mafialık peşinde

sen burda laf tüccarlığı yap bi 5 6 güne ben sana 10 15 tane müşteri yollıcam dekont diye d1g atıcaklar o zaman umut tüccarlığı yapıcam bende sana hala voice mafialık peşinde
müşteriler beni bulur gülüm senin referansına gerek yok

Olm sen çok egolsun önce düzel sonra gel konuş türeme gibi panelcilik oynama burda

müşterileri ben buldurucam işte şu olayı bile hatırlamadan umudunu sömürücem senin dekont görücen kabuslarında
15 tane arkadaşın yoktur adam akıllı adama sallama

müşterileri ben buldurucam işte şu olayı bile hatırlamadan umudunu sömürücem senin dekont görücen kabuslarında
biraz da konuya baksana canım ne dmde konuşuyorsun ne seslide ne de cgde

Olm sen çok egolsun önce düzel sonra gel konuş türeme gibi panelcilik oynama burda

15 tane arkadaşın yoktur adam akıllı adama sallama
la olsa nolcak baksana birisi bile adama destek olmadı. eski ortakları bile sevmiyor bunu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt