- İletişim
Senin kadar Uc4be birini görmedim kendini Savunamayınca Yazdığı Yoruma bakİstanbul (i si büyük orda olduğunu belli etme)
Senin kadar Uc4be birini görmedim kendini Savunamayınca Yazdığı Yoruma bakİstanbul (i si büyük orda olduğunu belli etme)
fake rhanta (nokta alarak ismin gerçek bütünlüğünü çok bölmeme) discord adresine request atıp icraata bile gerek duymadım seni ignoreliyorum iyi forumlarSenin kadar Uc4be birini görmedim kendini Savunamayınca Yazdığı Yoruma bak
kendin yakışıklı olmayınca beni mi koydun kanka profile eziksinfake rhanta (nokta alarak ismin gerçek bütünlüğünü çok bölmeme) discord adresine request atıp icraata bile gerek duymadım seni ignoreliyorum iyi forumlar
Fake dio a4tal ya sjdlasjdkjkasdj Kendi nicki çalıntı benle s1d1k yarıştırıyo İşine Gelmeyince ignorliyom de kanka bbfake rhanta (nokta alarak ismin gerçek bütünlüğünü çok bölmeme) discord adresine request atıp icraata bile gerek duymadım seni ignoreliyorum iyi forumlar
Selam kankam herhangi bir tasarımcı tasarım yapıp bu tasarımı lisansıyla beraber satabilir , kullanıma sunabilir.
kanka senin logo googleye atmışlar haberin ola
benimkileride çıkarsana kankam bekliyorum kiminle neyimi bulabilirsinsayemde herkes etkileşim aldı la afferin size :d:çqwÖLŞMKLFJIHWQYUFIQ , uğraşmıyorum çoğunuz çoluk çocuksunuz bütün iletişim bilgilerim açık ad soyadım dahil yakında herkesin gerçek yüzünüde paylaşırım forumda ki çoğu satıcıyla muhabbetim var adınızı biliyorsunuz siz arkanızdan neler söylediğinizi söylicem canlarım benim