😂Sözde Design Babası Dokuz Hakkında Biraz Bilgi:

Senin kadar Uc4be birini görmedim kendini Savunamayınca Yazdığı Yoruma bak :D
fake rhanta (nokta alarak ismin gerçek bütünlüğünü çok bölmeme) discord adresine request atıp icraata bile gerek duymadım seni ignoreliyorum iyi forumlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
fake rhanta (nokta alarak ismin gerçek bütünlüğünü çok bölmeme) discord adresine request atıp icraata bile gerek duymadım seni ignoreliyorum iyi forumlar
kendin yakışıklı olmayınca beni mi koydun kanka profile eziksin

sayemde herkes etkileşim aldı la afferin size :d:çqwÖLŞMKLFJIHWQYUFIQ , uğraşmıyorum çoğunuz çoluk çocuksunuz bütün iletişim bilgilerim açık ad soyadım dahil yakında herkesin gerçek yüzünüde paylaşırım forumda ki çoğu satıcıyla muhabbetim var adınızı biliyorsunuz siz :D arkanızdan neler söylediğinizi söylicem canlarım benim

Fake dio a4tal ya sjdlasjdkjkasdj Kendi nicki çalıntı benle s1d1k yarıştırıyo İşine Gelmeyince ignorliyom de kanka bb

image.png

kanka senin logo googleye atmışlar haberin ola
Selam kankam herhangi bir tasarımcı tasarım yapıp bu tasarımı lisansıyla beraber satabilir , kullanıma sunabilir.

BKZ :
t0r0t5m.png

Örneğin Türkiye Yüzyılı logosununda logosu esinlenilmiş / alınmış

Önemli olan ben bunu müşterime şeffaf bir şekilde gösterebiliyor muyum gösteremiyor muyum?

neyse dostum uzun lafın kısası bir bok atmadan önce altında ne var ne yok onlarıda öğren ondan sonra atacağın boku yaz.

İyi forumlar

sayemde herkes etkileşim aldı la afferin size :d:çqwÖLŞMKLFJIHWQYUFIQ , uğraşmıyorum çoğunuz çoluk çocuksunuz bütün iletişim bilgilerim açık ad soyadım dahil yakında herkesin gerçek yüzünüde paylaşırım forumda ki çoğu satıcıyla muhabbetim var adınızı biliyorsunuz siz :D arkanızdan neler söylediğinizi söylicem canlarım benim
benimkileride çıkarsana kankam bekliyorum kiminle neyimi bulabilirsin

yav hönkürtme hadi abicim :feqÇŞİLKFYFWQ

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hala kendini mi avutuyorun la? forumda yerin yok artık uza bu forumdan rezil bir insansın sen artık korkak seni

adamın keyini atın artık yeter yaptığı fanboyluk biz bile kefiliz hadi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt