kendi takımını karşı takım olarak gösteriyor ve karşı takımı senin takım olarak yanı kendi takımını görüyormuş gibi görüyorsun ama düşmanlarınıbwh nedir
kendi takımını karşı takım olarak gösteriyor ve karşı takımı senin takım olarak yanı kendi takımını görüyormuş gibi görüyorsun ama düşmanlarınıbwh nedir
walhack usta ama dt olmuş.bwh nedir
Bende sanallaştırma açık biosdan hyper v açık 1809 da denedim calısıyordu sen kapat dedin sanallaştırmayı açıkda calıstı bende güzel ayarda tutturdunmu bi gerçek aimbot kadar olmasada tam cillop gibi oluyor tek sıkıntısı alt tuşuna basınca lolmenu gibi flick atmaya calısıp belli ediyor onuda değiştirebilsek yada smothu kıssak güzel olur bazen elim çarpıyor falan kötü oluyor. ama kaliteli yani çalışıyorda.ben test etmedim bende menü vb gelmiyor winver 2004 diyemi bilmiyorum ama paylaşayım dedim çalışıyormuş
bwh atsana dt olsada olurwalhack usta ama dt olmuş.
Bende sanallaştırma açık biosdan hyper v açık 1809 da denedim calısıyordu sen kapat dedin sanallaştırmayı açıkda calıstı bende güzel ayarda tutturdunmu bi gerçek aimbot kadar olmasada tam cillop gibi oluyor tek sıkıntısı alt tuşuna basınca lolmenu gibi flick atmaya calısıp belli ediyor onuda değiştirebilsek yada smothu kıssak güzel olur bazen elim çarpıyor falan kötü oluyor. ama kaliteli yani çalışıyorda.
Ucda var usta internal universal wh diye aratsan çıkar hazır dosyaları paylaştı herkes ordabwh atsana dt olsada olur
var aga milletde yarısında calısıyor yarısında calısmıyor menü gelmiyor diyende var hyper v sanallaştırma açarsan gelir ama büyük ihtimalDeneyen var mı?
oyun kapalıyken dene olmadı hyperV kontrol et boots u kontrol eterror-L hatası var bnde
bende çalışıyor çok güzel bi şekilde bi confiğim var üf aga üfvar aga milletde yarısında calısıyor yarısında calısmıyor menü gelmiyor diyende var hyper v sanallaştırma açarsan gelir ama büyük ihtimal
sen ne anlatıyorsun oğlum ya ne kullanıyorsun sen uyarıcı madde vb şeyler mi kullanıp giriyorsun sanırım foruma anlamadım. Bir şeyin etkisi altındaymış gibi saçma sapan cevap atmışsın. Ben kullanmayıp boş yorum atan elemanlara yazıyorum algın zayıfsa genişletmeye çalışçalışmasa niye çalışıyor diyelim olum? işimiz gücümüz yok random birinin paylaştığı hileyimi övücez miss gibi calısıyor kullanıyorum bir pixel bota göre miss gibi aimbot rcs si var sende calısmıyorsa biz napak?