kardo rito hileden banlamıyor. bende hwid ban var. normalde her zaman kullandığım spoofer ile işlemi yapardım sonra tekrar oyunumu oynardım taaki detected hile kullanıp tekrar banlanana kadar. şimdi spoofluyorum hilesiz birşeysiz sıfır windows10 ile 2. maç ortasında banlanıyorum val5. hesap açıp max 1 maç atıyorum. çözümünü bilen mesaj atabilir mi ya da cevap yazabilir miDüzgün ayar yapınca baya keyifli oluyor hile tek sıkıntısı 3 4 maçta bi val5 atıyor bende öyle oldu en azından
knk bilmiyorum valla sorununun çözmünü ben format atıp 21h1 geciyorum hile falan sıktı 3 5 maç attım ban yedim pixel bot birde wh açtık altı üstü boş salmanı öneririm valo harbi kafa yoruyorkardo rito hileden banlamıyor. bende hwid ban var. normalde her zaman kullandığım spoofer ile işlemi yapardım sonra tekrar oyunumu oynardım taaki detected hile kullanıp tekrar banlanana kadar. şimdi spoofluyorum hilesiz birşeysiz sıfır windows10 ile 2. maç ortasında banlanıyorum val5. hesap açıp max 1 maç atıyorum. çözümünü bilen mesaj atabilir mi ya da cevap yazabilir mi
poligonda 3 5 dk dene güzel ayar bulursun ben buldum hile cidden iyi body veya neck yapip smoth kıssan en uzak mesafeye bile nokta atışı atıyorsun 3 4 mermiyi direkt phantomla yok ediyorsun çok ayarlancak yer var ondan config veremiyorum kendin sens ine göre bulman lazımSağlam bir ayar lazım ya
çalışıyor ztnde 1 günde diaya çıkması imkansız espsiz memory aimbot değil bu colorŞöyle fake fake yorumlar görünce çok tilt oluyorum süper çalışıyor harika süper harika sağol dostum vs vs. xd
banned @L3GTeşekkür ederim