Sizce Şuanlık craftrise'a ne proje yapılabilir ?

cr olmasa piyasada ismini duyuramazdı hiç kimse gerçi burdaki hiç bir mc hilecisini tanımıyorum
Bu cr ile uğraşanlar zevk için mi yapıyor para için mi anlamıyorum ama eğer para içinse yanlış yerdeler haftaligi 200tl olan bir hile ile ne kadar para kazanabilinir.

Bu cr ile uğraşanlar zevk için mi yapıyor para için mi anlamıyorum ama eğer para içinse yanlış yerdeler haftaligi 200tl olan bir hile ile ne kadar para kazanabilinir.
ben zevk değil parada değil birşeyler öğrenmeye çalışıyorum

ben ismini bile duymadım arkadas logunu attığında bune dedim serverlerine girmedim bile

Kanka sıktı artık heryer hiile
ismini bile duymadım dıyorsun ama o servere sallama ihtiyacı duyuyorsun demek ki adamlar bir şeyi başarmış malesef bu bir gerçek

ismini bile duymadım dıyorsun ama o servere sallama ihtiyacı duyuyorsun demek ki adamlar bir şeyi başarmış malesef bu bir gerçek
Kanka ismini duymadım ben bizim sunucuda loga attılar bune dedim sonnra makritinn seste fln oynadıgını görüdm

dll değil exe ile çalışan lifetime free iyi bi kek yapsan tadından yenmez hem bari adını daha çok duyurmuş olursun.

(yapacaksan obf bas yoksa bazı insanlar patlatabilir.)

Kanka ismini duymadım ben bizim sunucuda loga attılar bune dedim sonnra makritinn seste fln oynadıgını görüdm
Gidip saçma sapan flexmc mi oynayım böyle yazmıssın ismini bile duymadığın sunucuya sallama gereği duyuyorsan demek ki adamlar bir şeyi başarmış demektir dostum kabullenmen lazım

dll değil exe ile çalışan lifetime free iyi bi kek yapsan tadından yenmez hem bari adını daha çok duyurmuş olursun.

(yapacaksan obf bas yoksa bazı insanlar patlatabilir.)
La kanka yapmaya yaparım kolay işde kim kullanacaak + yapımı 1aydan uzun surecek

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt