Sizce Şuanlık craftrise'a ne proje yapılabilir ?

Nedeni gayet basit bir src paylaşılıyor herkes onu base alıyor 10 tane hile çıkartıyorlar herkes ayrı bir havalara giriyor forumda kac tane cr hilesi var a*
cr olmasa piyasada ismini duyuramazdı hiç kimse gerçi burdaki hiç bir mc hilecisini tanımıyorum

neden craftrise? yapabilecekleriniz belli zaten oyun üzerinde herhangi bir saldırı olmadığı sürece pub jarloadla veya myau sourceyle hile sokacaksınız 😂
Bak zaten ben o kadar bilgiliyim demiyorum evet yapabileceğimde bu kadar napabilirim ananın karnından yazılım yazarakmı doğdun sen birşeyler öğrenip birşeyler yapmaya çalışmak suçmu
?

Başlıkta gördüğünüz gibi proje yapmayı düşünüyorum ama ne bir türlü karar veremiyorum lütfen yardım edin
kendinize özgü bir hile tasarlayabilirsiniz ama bence uğraşmayın şimdilik çünkü the pit geldiğinde mappingler değişecekmiş galiba öyle diyorlar ama net bilgim yok

cr olmasa piyasada ismini duyuramazdı hiç kimse gerçi burdaki hiç bir mc hilecisini tanımıyorum
herkes 1 src üzerine tutundu.. zaten insanların rezilliği belli oldu fix yesin gerçekler belli olacak

kendinize özgü bir hile tasarlayabilirsiniz ama bence uğraşmayın şimdilik çünkü the pit geldiğinde mappingler değişecekmiş galiba öyle diyorlar ama net bilgim yok

herkes 1 src üzerine tutundu.. zaten insanların rezilliği belli oldu fix yesin gerçekler belli olacak
Teşekkürler makrit reis kralsın :crycat:

Bak zaten ben o kadar bilgiliyim demiyorum evet yapabileceğimde bu kadar napabilirim ananın karnından yazılım yazarakmı doğdun sen birşeyler öğrenip birşeyler yapmaya çalışmak suçmu
?
ben sana bilgili değilsin demedim craftrise üzerinden bişey öğrenemessin

neden craftrise iyi soru
Cevap 1 : akla gelebilcek her şeyin hilesini yapıp srcsini piyasada bulabilirsin
Cevap 2 : gpt ile kolay update atılabılır
Cevap 3 : başlangıç için ideal bir yer ( Easy Mode )
Craftrise ile normal minecraft arasında dağlar kadar fark var hocam. Craftrise üzerinden gelişmeye çalışmak = skidderliğe adım atmak kısaca oyun üzerinde farklı bir method kullanmadığın sürece gelişmenin amacı yok pub olan sourceye pub mappingleri ekleyerek gptye modul yaptırmakla olmuyor maalesef. Eğer vasıflı bi insan bu işe başlar ve Java alanında bilgi edinirse iyi işler başarabilir ama dediğim gibi yapan çoğu kişi sadece gpt kullanıyor.

ben sana bilgili değilsin demedim craftrise üzerinden bişey öğrenemessin

Craftrise ile normal minecraft arasında dağlar kadar fark var hocam. Craftrise üzerinden gelişmeye çalışmak = skidderliğe adım atmak kısaca oyun üzerinde farklı bir method kullanmadığın sürece gelişmenin amacı yok pub olan sourceye pub mappingleri ekleyerek gptye modul yaptırmakla olmuyor maalesef. Eğer vasıflı bi insan bu işe başlar ve Java alanında bilgi edinirse iyi işler başarabilir ama dediğim gibi yapan çoğu kişi sadece gpt kullanıyor.
Niye öğrenemeyim ayıptır sorması gidipte saçma sapan flexmc mi oynayayım?

Niye öğrenemeyim ayıptır sorması gidipte saçma sapan flexmc mi oynayayım?
Paste dolu olan bir oyunda fazla bir şey öğrenemezsin diyor ayrıca flex ismini duyurmus olmalıki laf atma gereği duyuyon demek ki adamlar bir şeyi başarmış

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt