Hocam o kadar bilgim yok orta seviyelerde birşey arıyorum pek bilgim yok açıkcasıoyuna bot saldırısı yapmayı deneyebilirsin ama zor birşey
menüsüz hile lazım bana amd de çalışan bence yapabilirsin?Hocam o kadar bilgim yok orta seviyelerde birşey arıyorum pek bilgim yok açıkcası
kaliteli bir xray ( cavefinder değil direkt oreleri gösteren ) yada baritone sokmaya çalışBaşlıkta gördüğünüz gibi proje yapmayı düşünüyorum ama ne bir türlü karar veremiyorum lütfen yardım edin
Teşekkürler denenebilir 3 4 kişikaliteli bir xray ( cavefinder değil direkt oreleri gösteren ) yada baritone sokmaya çalış
Sagoware diye bi hilemi ne vardı onun srcsini kullanabilirsin yada rena ghost client var onu crackleyebilirsin kolay zaten cracklemesi chat gptyle korumuşlarmenüsüz hile lazım bana amd de çalışan bence yapabilirsin?
kurdinet ?Teşekkürler denenebilir 3 4 kişi
Arkadaşlarla geliştirdiğimiz bir sunucu log paylaşımları hile paylaşımları yapıyoruz sizide bekleriz.kurdinet ?
oradayım zatenArkadaşlarla geliştirdiğimiz bir sunucu log paylaşımları hile paylaşımları yapıyoruz sizide bekleriz.
Aaa ne mutlu bize katıldığınız için teşekkür ederimoradayım zaten