sizce hvh için hangi hileyi alabilirim

arkadaşa nix aldırdınız jittera miss atan hileyle nl fata gs nasıl vurcak bakalım kolay gelsin

beklediğimi söylemedim? cfg onemli bi faktor görmek istediğimi yazdım sadece ?
Dediğim gibi cfgyi ben hazırladım. Bunun herhangi bir videosunu çekmedim. Ürünü benden alan kişilere yanında ücretsiz veriyorum. Yani cfg satmıyorum. Nixi benden aldığınız taktirde yanında veriyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
HVH (Hack vs. Hack) odaklı oyunlar genellikle etik dışı kabul edilir ve hile kullanımı çoğu oyunda hesapların kalıcı olarak yasaklanmasıyla sonuçlanabilir. Bununla birlikte, hile kullanımı oyunun topluluğuna zarar verir ve diğer oyuncuların deneyimini bozar.

Eğer oyunlarda becerilerini geliştirmek istiyorsan, dürüst bir şekilde pratik yapmayı ve rekabetçi oyun mekaniklerini öğrenmeyi öneririm. Uzun vadede bu, hem daha fazla tatmin edici bir deneyim sunar hem de etik açıdan doğru bir yaklaşım olur.
zaten ana hesabım var 2018 de globaldim ama bıraktım

nixware alınca hem cs2 hem csgo veriyo ikisinide denersin en mantıklısı kendine iyi bir config yaparsan gayet iyi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt