nonososman
Gold Üye
arkadaşa nix aldırdınız jittera miss atan hileyle nl fata gs nasıl vurcak bakalım kolay gelsin
beklediğimi söylemedim? cfg onemli bi faktor görmek istediğimi yazdım sadece ?Nixden fatayı gamesenseyi neverlosu felan 10/9 vurmasını beklemeyin hocam.
Dediğim gibi cfgyi ben hazırladım. Bunun herhangi bir videosunu çekmedim. Ürünü benden alan kişilere yanında ücretsiz veriyorum. Yani cfg satmıyorum. Nixi benden aldığınız taktirde yanında veriyorum.beklediğimi söylemedim? cfg onemli bi faktor görmek istediğimi yazdım sadece ?
Jitter açıldığı zaman sadece baim atılıyor nixware ile zaten bayağı kötüarkadaşa nix aldırdınız jittera miss atan hileyle nl fata gs nasıl vurcak bakalım kolay gelsin
zaten ana hesabım var 2018 de globaldim ama bıraktımHVH (Hack vs. Hack) odaklı oyunlar genellikle etik dışı kabul edilir ve hile kullanımı çoğu oyunda hesapların kalıcı olarak yasaklanmasıyla sonuçlanabilir. Bununla birlikte, hile kullanımı oyunun topluluğuna zarar verir ve diğer oyuncuların deneyimini bozar.
Eğer oyunlarda becerilerini geliştirmek istiyorsan, dürüst bir şekilde pratik yapmayı ve rekabetçi oyun mekaniklerini öğrenmeyi öneririm. Uzun vadede bu, hem daha fazla tatmin edici bir deneyim sunar hem de etik açıdan doğru bir yaklaşım olur.
hvh atmayı bilmiyosan normaldir ben gayetnix ile nl userleri vuruyordum, tavsiyem fatality kullanman tabii invite varsatrial denedim nixware vurmuyo kanka