asterXpeek
Diamond Üye
tabiki hocam dm atıyorum nickimidc verir misiniz hocam ? istek atayım kabul etmeden mesaj yazamıyorum biliyorsunuz ki
tabiki hocam dm atıyorum nickimidc verir misiniz hocam ? istek atayım kabul etmeden mesaj yazamıyorum biliyorsunuz ki
Banada atabilirmisin hocam nixware hakkında bi kaç sorum vartabiki hocam dm atıyorum nickimi
videosu falan yokmu oynanışnixware çözebiliriz. yanında lua + 5 adet cfg veriyorum. ilgilenirsen dc adresim imzamda.
ücretsiz güzel cfg var mı baya cfg denedim çok kaçırıyor vurmuyornixware+cfg kurtarır hocam sizi.
hocam denk gelirse gerçekten güzel cfgler bulunabiliyor.ücretsiz güzel cfg var mı baya cfg denedim çok kaçırıyor vurmuyor
nixwarebeyler cs 2 için hvh hilesi önerilerinizi bekliorum neverlose hariç (param yok)
Cfg ile oynanışın videosu yok fakat nixin videosu var. Websitemdevideosu falan yokmu oynanış
Tabi hocam dm bakınBanada atabilirmisin hocam nixware hakkında bi kaç sorum var
cfg önemli kralCfg ile oynanışın videosu yok fakat nixin videosu var. Websitemde
Nixden fatayı gamesenseyi neverlosu felan 10/9 vurmasını beklemeyin hocam.cfg önemli kral