Çözüldü Sistemim iyi ama fps düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chauwee

Silver Üye
İletişim
Amd r5 5600x
nvidia 4060 ti 16gb
16gb ram

Fortnite oyununda performans modu ve düşük ayarlarda(oyun içi) 90-200 arası fps alıyorum ve drop yiyorum normale göre bu sistemi için yt'deki videolar'da 300 fps'nin altına düşmüyor, sadece fortnite için değil farklı yüksek grafikli oyunlarında da sabit 60fps'de bile oynayamıyorum orta ayarlarda olmasına rağmen. Tüm optimizasyonları yaptım ama ekran kartım ben oyundayken gpu seviyesi %3'ü geçmiyor. Isınıma değerlerinde vs bir problem yok, oyundayken derece olarak 50yi bile görmüyor. Kendi düşüncem ekran kartımın gücünün tamamını kullanmadığı.

Amd r5 5600x
nvidia 4060 ti 16gb
16gb ram

Fortnite oyununda performans modu ve düşük ayarlarda(oyun içi) 90-200 arası fps alıyorum ve drop yiyorum normale göre bu sistemi için yt'deki videolar'da 300 fps'nin altına düşmüyor, sadece fortnite için değil farklı yüksek grafikli oyunlarında da sabit 60fps'de bile oynayamıyorum orta ayarlarda olmasına rağmen. Tüm optimizasyonları yaptım ama ekran kartım ben oyundayken gpu seviyesi %3'ü geçmiyor. Isınıma değerlerinde vs bir problem yok, oyundayken derece olarak 50yi bile görmüyor. Kendi düşüncem ekran kartımın gücünün tamamını kullanmadığı.
Monitor hertz olarak önemli yani dostum monitörün kaç hertz

kartın ikinci el mi diye soracağım ama zaten sıcaklıkta bir sorun yaşamadığını söylemiştin yine de sorayım kartını sıfır mı aldın yoksa 2. el mi uzun süre mining yapılarak kartı yıpratmış olabilirler (kart çıkalı zaten çok olmuyo ama aklıma başka bi şey gelmedi)
0 aldım

oyundan kaynaklı olma şansı nedir
baska oyunda da aynı sekilde

Monitor hertz olarak önemli yani dostum monitörün kaç hertz
monitorum 60hz ama oyundaki fpsden bahsediyorum fps degeri acikken bu parçalarla cok daha fazla fps almam gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt