Simhi GF | Farm Bot, Range Damage, Fly Hack(Cloud & Arrow Hack), Fish Bot

Özelliklerin yanlarına soru işareti koyup onlara tıklandığında özelliğin ne işe yaradığını göstermesi güzel olur.

Özelliklerin yanlarına soru işareti koyup onlara tıklandığında özelliğin ne işe yaradığını göstermesi güzel olur.
güzel olabilir fakat çok sıkıcı ve uzun bir işlem, onun yerine sesli video çekilmesini tercih ederim beta sürecinin bitmesini bekliyorum.

Sende bizi yarı yolda bırakırsın biliyorum.. (Ücretli olmasın reklam falan yapın bari :) )
1000 gösterimde 2-3₺ gibi bir fiyat çıkıyor reklam olduğu zaman aylık 1 vip ücreti bile etmiyor :D

Sadece TR sunucusunda mı çalışıyor?

güzel olabilir fakat çok sıkıcı ve uzun bir işlem, onun yerine sesli video çekilmesini tercih ederim beta sürecinin bitmesini bekliyorum.

1000 gösterimde 2-3₺ gibi bir fiyat çıkıyor reklam olduğu zaman aylık 1 vip ücreti bile etmiyor :D
ne zaman kadar free yayınlayacaksın uzunmu yoksa kısa mı ?

Sürümden kazanalım yahu :D şaka bir yana elinize sağlık gayet başarılı.
+Pazar botu eklenebilir.

2 çar açınca öbürü 10 dakika içinde kapanıyor çözümü bilen var mı?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt