whofeedisid
Gold Üye
Sende bizi yarı yolda bırakırsın biliyorum.. (Ücretli olmasın reklam falan yapın bari )
güzel olabilir fakat çok sıkıcı ve uzun bir işlem, onun yerine sesli video çekilmesini tercih ederim beta sürecinin bitmesini bekliyorum.Özelliklerin yanlarına soru işareti koyup onlara tıklandığında özelliğin ne işe yaradığını göstermesi güzel olur.
1000 gösterimde 2-3₺ gibi bir fiyat çıkıyor reklam olduğu zaman aylık 1 vip ücreti bile etmiyorSende bizi yarı yolda bırakırsın biliyorum.. (Ücretli olmasın reklam falan yapın bari )
bu ürün sadece gameforge için, pvpler için başka ürünlerimiz mevcut discord sunucumuza gelerek daha detaylı bilgi alabilirsinizSadece TR sunucusunda mı çalışıyor?
ne zaman kadar free yayınlayacaksın uzunmu yoksa kısa mı ?güzel olabilir fakat çok sıkıcı ve uzun bir işlem, onun yerine sesli video çekilmesini tercih ederim beta sürecinin bitmesini bekliyorum.
1000 gösterimde 2-3₺ gibi bir fiyat çıkıyor reklam olduğu zaman aylık 1 vip ücreti bile etmiyor
Sürümden kazanalım yahu şaka bir yana elinize sağlık gayet başarılı.güzel olabilir fakat çok sıkıcı ve uzun bir işlem, onun yerine sesli video çekilmesini tercih ederim beta sürecinin bitmesini bekliyorum.
1000 gösterimde 2-3₺ gibi bir fiyat çıkıyor reklam olduğu zaman aylık 1 vip ücreti bile etmiyor
Süre belli değil, ücretli yapıp yapmayacağım da belli değilne zaman kadar free yayınlayacaksın uzunmu yoksa kısa mı ?