Simhi GF | Farm Bot, Range Damage, Fly Hack(Cloud & Arrow Hack), Fish Bot

Dostum elinize sağlık şakır şakır çalışıyor. Tek önerebileceğim tr ye oto enject sistemi geliştirmen olabilir. Oyun ara sıra crash yiyor bunun içinde oto giriş eklenebilir. İyi çalışmalar.

Dostum elinize sağlık şakır şakır çalışıyor. Tek önerebileceğim tr ye oto enject sistemi geliştirmen olabilir. Oyun ara sıra crash yiyor bunun içinde oto giriş eklenebilir. İyi çalışmalar.
oyun penceresi geldikten 30-40 sn sonra injectlenmesi gerektiği için o tür bir oto inject sistemi getiremiyorum cheat blocker tam çıkmamış oluyor sistemden. crash konusunda discord sunucumuza gelerek destek alabilirsin beta sürecinde biz çok bir sorun yaşamadık resimde de görüldüğü üzere.
Screenshot-8-Kopya.jpg

Kral daha hiçbişeyi açmadan çatır çatır oyundan atıyor tamam güzel iyi çalışıyorda waithack i çok yavaş vuruyor genede oyundan atıyor

damage hack konusunda geri kalmıs optimizasyon ve gelişmesi lazım diğer konularda gayet başarılı

Kral daha hiçbişeyi açmadan çatır çatır oyundan atıyor tamam güzel iyi çalışıyorda waithack i çok yavaş vuruyor genede oyundan atıyor
damage hack konusunda geri kalmıs optimizasyon ve gelişmesi lazım diğer konularda gayet başarılı
discord sunucumuz üzerinden bize ulaşıp ekran açarak sorunu bize gösterirseniz çözüme ulaştırabiliriz videolarda da görüldüğü üzere doğru kullanıldığında bir yavaşlık söz konusu değil

SimhiGF V0.0.3
Hareket hızı üzerinde optimizasyon yapıldı.
-Gönderilen paket sayıları azaltıldı. Range Damage ile birlikte kullanırken atma oranı ciddi oranda düşürüldü.

Range Damage ve Range Pickup Collision Check tarama aralığı düşürüldü.
-Nadirende olsa kaçırma sorunu giderildi.

merhaba hocam ben incejtledikten sonra "a" adlı bi beyaz profil ekranı geliyor ama hilenin kendisi açılmıyor. ne yapacağım ? açılan ekranda işlem yapılmıyor mouse donuk vaziyette oraya gelince

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt