simhisancak
Gold Üye
discord sunucumuza gelerek destek alabilirsinokçu ayarlarını çözemedim 3.kattayım canavarlar geliyo ama canı inmiyo
okçuda hızlı vurması için count kaç olması lazım
discord sunucumuza gelerek destek alabilirsinokçu ayarlarını çözemedim 3.kattayım canavarlar geliyo ama canı inmiyo
okçuda hızlı vurması için count kaç olması lazım
oyun penceresi geldikten 30-40 sn sonra injectlenmesi gerektiği için o tür bir oto inject sistemi getiremiyorum cheat blocker tam çıkmamış oluyor sistemden. crash konusunda discord sunucumuza gelerek destek alabilirsin beta sürecinde biz çok bir sorun yaşamadık resimde de görüldüğü üzere.Dostum elinize sağlık şakır şakır çalışıyor. Tek önerebileceğim tr ye oto enject sistemi geliştirmen olabilir. Oyun ara sıra crash yiyor bunun içinde oto giriş eklenebilir. İyi çalışmalar.
Kral daha hiçbişeyi açmadan çatır çatır oyundan atıyor tamam güzel iyi çalışıyorda waithack i çok yavaş vuruyor genede oyundan atıyor
discord sunucumuz üzerinden bize ulaşıp ekran açarak sorunu bize gösterirseniz çözüme ulaştırabiliriz videolarda da görüldüğü üzere doğru kullanıldığında bir yavaşlık söz konusu değildamage hack konusunda geri kalmıs optimizasyon ve gelişmesi lazım diğer konularda gayet başarılı
discod sunucumuza gelerek destek alabilirsinizmerhaba hocam ben incejtledikten sonra "a" adlı bi beyaz profil ekranı geliyor ama hilenin kendisi açılmıyor. ne yapacağım ? açılan ekranda işlem yapılmıyor mouse donuk vaziyette oraya gelince