Simhi GF | Farm Bot, Range Damage, Fly Hack(Cloud & Arrow Hack), Fish Bot

Şahsen ben ücretli olması taraftarıyım. Böylece daha değerli ve kontrol edilebilir olacaktır. Ancak belli bir oyuncu kitlesinin ulaşması için de avantaj sağlanmalıdır. Kısacası fiyatları daha uygun yapabilirsiniz. Yapabilir misiniz?

Bir de ben mesela satın aldım diyelim. Tüm hesaplarımda kullanabiliyor muyum? Yoksa sadece bir hesapta mı kullanılabiliyor?

Şahsen ben ücretli olması taraftarıyım. Böylece daha değerli ve kontrol edilebilir olacaktır. Ancak belli bir oyuncu kitlesinin ulaşması için de avantaj sağlanmalıdır. Kısacası fiyatları daha uygun yapabilirsiniz. Yapabilir misiniz?

Bir de ben mesela satın aldım diyelim. Tüm hesaplarımda kullanabiliyor muyum? Yoksa sadece bir hesapta mı kullanılabiliyor?
Zaten ücretli oldu. Tüm hesaplarında kullanıyorsun.

Zaten ücretli oldu. Tüm hesaplarında kullanıyorsun.
Orada ince bir ayrıntı vardı aslında; "Kısacası fiyatları daha uygun yapabilirsiniz. Yapabilir misiniz?" şeklinde. Birde tüm hesaplarında kullanabiliyorsun cevabı için teşekkür ederim. Peki eğer konuya hakimsen aynı anda mesela bir hesabımdan balık botu çalıştırıp diğer hesabımdan normal kasma işlemi yürütebilirim değil mi? Net şekilde anlamak için soruyorum.

Orada ince bir ayrıntı vardı aslında; "Kısacası fiyatları daha uygun yapabilirsiniz. Yapabilir misiniz?" şeklinde. Birde tüm hesaplarında kullanabiliyorsun cevabı için teşekkür ederim. Peki eğer konuya hakimsen aynı anda mesela bir hesabımdan balık botu çalıştırıp diğer hesabımdan normal kasma işlemi yürütebilirim değil mi? Net şekilde anlamak için soruyorum.
Evet yapabiliyorsun, birden fazla client açıp yaparsın. Fiyat konusuna dikkat etmemişim :/

Evet yapabiliyorsun, birden fazla client açıp yaparsın. Fiyat konusuna dikkat etmemişim :/
Vayy o zaman fiyata bende bir şey diyemem. Bir kaç hesap açıp kullanılabiliyorsa fiyat normal. Ancak bir hesap için olsa ve ban yeme durumu olsa en baştan tekrar, ban yedi en baştan tekrar, kısır bir döngü olur ve hiç avantajlı olmaz. Cevaplar için teşekkür ederim :)

10/08/2021 00:00 Tarihi itibariyle SimhiGf ÜCRETLİ Olmuştur.

SimhiGF şuan test aşamasında olup, kullanıcı istekleri doğrultusunda güncellenecektir.

Hatalı çalışan özellikleri ve eklenmesini istediğiniz özellikleri lütfen bildirin.

adresi üzerinden kayıt olarak güncel SimhiLoader indirip giriş sağlayabilirsiniz.

Kurulum ve Kullanım

Fly Hack(Cloud & Arrow Hack)

Balık Botu

Not: Zehirli Bulut için Shoot ayarı 35, Ok ile vurmak için Shoot ayarı 0 olmalıdır. Shoot Count tek seferde kaç kere damage gönderileceğini belirler.
Not: Collision Check damage göndermeden önce arada duvar vs. varmı diye kontrol eder.

VirusTotal

Ötüken2 de çalışıyor mu acaba

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt