jessly39703
Normal Üye
Elinize sağlık mükemmel olmuş
Zaten ücretli oldu. Tüm hesaplarında kullanıyorsun.Şahsen ben ücretli olması taraftarıyım. Böylece daha değerli ve kontrol edilebilir olacaktır. Ancak belli bir oyuncu kitlesinin ulaşması için de avantaj sağlanmalıdır. Kısacası fiyatları daha uygun yapabilirsiniz. Yapabilir misiniz?
Bir de ben mesela satın aldım diyelim. Tüm hesaplarımda kullanabiliyor muyum? Yoksa sadece bir hesapta mı kullanılabiliyor?
Orada ince bir ayrıntı vardı aslında; "Kısacası fiyatları daha uygun yapabilirsiniz. Yapabilir misiniz?" şeklinde. Birde tüm hesaplarında kullanabiliyorsun cevabı için teşekkür ederim. Peki eğer konuya hakimsen aynı anda mesela bir hesabımdan balık botu çalıştırıp diğer hesabımdan normal kasma işlemi yürütebilirim değil mi? Net şekilde anlamak için soruyorum.Zaten ücretli oldu. Tüm hesaplarında kullanıyorsun.
Evet yapabiliyorsun, birden fazla client açıp yaparsın. Fiyat konusuna dikkat etmemişim :/Orada ince bir ayrıntı vardı aslında; "Kısacası fiyatları daha uygun yapabilirsiniz. Yapabilir misiniz?" şeklinde. Birde tüm hesaplarında kullanabiliyorsun cevabı için teşekkür ederim. Peki eğer konuya hakimsen aynı anda mesela bir hesabımdan balık botu çalıştırıp diğer hesabımdan normal kasma işlemi yürütebilirim değil mi? Net şekilde anlamak için soruyorum.
Vayy o zaman fiyata bende bir şey diyemem. Bir kaç hesap açıp kullanılabiliyorsa fiyat normal. Ancak bir hesap için olsa ve ban yeme durumu olsa en baştan tekrar, ban yedi en baştan tekrar, kısır bir döngü olur ve hiç avantajlı olmaz. Cevaplar için teşekkür ederimEvet yapabiliyorsun, birden fazla client açıp yaparsın. Fiyat konusuna dikkat etmemişim :/
10/08/2021 00:00 Tarihi itibariyle SimhiGf ÜCRETLİ Olmuştur.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SimhiGF şuan test aşamasında olup, kullanıcı istekleri doğrultusunda güncellenecektir.
Hatalı çalışan özellikleri ve eklenmesini istediğiniz özellikleri lütfen bildirin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresi üzerinden kayıt olarak güncel SimhiLoader indirip giriş sağlayabilirsiniz.
Kurulum ve Kullanım
Fly Hack(Cloud & Arrow Hack)
Balık Botu
Not: Zehirli Bulut için Shoot ayarı 35, Ok ile vurmak için Shoot ayarı 0 olmalıdır. Shoot Count tek seferde kaç kere damage gönderileceğini belirler.
Not: Collision Check damage göndermeden önce arada duvar vs. varmı diye kontrol eder.
VirusTotal
Sadece gameforge swlerinde çalışır ama pvp hilesi de vardı galiba ayrı olarak.Ötüken2 de çalışıyor mu acaba