Simhi GF | Farm Bot, Range Damage, Fly Hack(Cloud & Arrow Hack), Fish Bot

bu karakterin titremesine bi çözüm yok mu veya hile açık belli etmeden kasabileceğimiz bi ayar var mı. Teşekkürler

10/08/2021 00:00 Tarihi itibariyle SimhiGf ÜCRETLİ Olacaktır. Tr ve Pvp aynı üyelik üzerinden yani aynı epin üzerinden çalışacak.

Beleş diye zevkine TR oynuyodum bu haberden sonra artık bırakırım.2 Haftadır kullanıyorum tavsiye ederim almayı düşünen olursa başarılı bot

Beleş diye zevkine TR oynuyodum bu haberden sonra artık bırakırım.2 Haftadır kullanıyorum tavsiye ederim almayı düşünen olursa başarılı bot
aynen beleş diye oynuyordum bende bot başarılı ama eksikleri var az çok ücretliye geçmeyi düşünmüyoruz demişlerdi fakat tr simülasyonu gibi gece birden karar aldılar. satın almayı düşünürseniz düşünmeyin direkt alabilirsiniz. en azından 1 2 hafta daha ücretsiz kalmalıydı.

aynen beleş diye oynuyordum bende bot başarılı ama eksikleri var az çok ücretliye geçmeyi düşünmüyoruz demişlerdi fakat tr simülasyonu gibi gece birden karar aldılar. satın almayı düşünürseniz düşünmeyin direkt alabilirsiniz. en azından 1 2 hafta daha ücretsiz kalmalıydı.
Süre belli değil, ücretli yapıp yapmayacağım da belli değil :D
ücretliye geçmeyi düşünmüyoruz denilmedi, sadece geçip geçilmeyeceği veya geçileceksede zamanı belli değildi

ücretliye geçmeyi düşünmüyoruz denilmedi, sadece geçip geçilmeyeceği veya geçileceksede zamanı belli değildi
1 Hafta daha ücretsiz yapsan nolacak yani reis garibanın yüzü gülermi gece 12 de hile açtım 1 saat sonra ücretliye geçti bahtımı seveyim :)

farklı bir şey demedim zaten ama 1 hafta önceden söylenir 1 hafta sonra ücretliye geçiyoruz diye. benim sitemim bir gece ansızın ücretli yapıyoruz demenize. tabi sizin bilceğiniz iş tüm svlerde okey geliyor iyi satarız diye ücretliye geçmişsinizdir birden buna kimse karışamaz ama bu sitede ücretsiz olup ücretliye geçen hileler 1 veya 2 hafta önceden ücretli olacağını belirtmişti.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt