Çözüldü Silverbullet 1.1.2 için riot games config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERSOYULUBEY

Uzman Üye
Başlıkta yazıyor zaten silverbullet 1.1.2 için riot games config arıyorum ve bu configler nasıl oluyor nasıl kendim yapabilirim önerebilceginiz video vs varmı yada yardımcı olucak her site için galiba farklı config kullanılıyor bilmediğim için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim

Başlıkta yazıyor zaten silverbullet 1.1.2 için riot games config arıyorum ve bu configler nasıl oluyor nasıl kendim yapabilirim önerebilceginiz video vs varmı yada yardımcı olucak her site için galiba farklı config kullanılıyor bilmediğim için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim
ayn knk free bulsun suan en naşlangıc sevitye bir site için 1 saat uğraşman lazım sana vermezler beleşe

ayn knk free bulsun suan en naşlangıc sevitye bir site için 1 saat uğraşman lazım sana vermezler beleşe
suan zulu sıtesının confıgını yaptım sadece ufak bır sounla karsılastım

captchasız sitelerde dene riot gibi sitelerde denersen 1 yıl uğraşırsın gene yapamazsın
haklısınız zorla baslamak olmazdı zaten zulu sıtesını gosterıyor adam vıdeoda bende suan onu yaptım sadece ufak bır problem var sv yad ob den anlıyan bırı varsa yardıma ıhtıyacım var cok kucuk bır sorun

suan zulu sıtesının confıgını yaptım sadece ufak bır sounla karsılastım

haklısınız zorla baslamak olmazdı zaten zulu sıtesını gosterıyor adam vıdeoda bende suan onu yaptım sadece ufak bır problem var sv yad vb den anlıyan bırı varsa yardıma ıhtıyacım var cok kucuk bır sorun
hatayı atsana

dün gece baktım da captchayı geçen bi servis bulamadım capsolver riotgames apisini banlamış capmonster deneyeceğim olursa paylaşırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt