SHIELD HVH NEDEN KÖTÜ?

sen sordupum sorulara cevap vermek yerine shieldi savunuyorsun senle nasıl irtibata geçebiliriz dc ve forum dışı
Dc gel sesli konuşalım benim gizlim saklım yok kötü dediğin ürünle ekranda açarım adamlar her gece WC seste kurulum yapıyor durduk yere milletin bacısına küfür edemezsin ediyorsan ya bu adam senin bacına dokunmuş demektir

Dc gel sesli konuşalım benim gizlim saklım yok kötü dediğin ürünle ekranda açarım adamlar her gece WC seste kurulum yapıyor durduk yere milletin bacısına küfür edemezsin ediyorsan ya bu adam senin bacına dokunmuş demektir
bacıma küfür eden sensin yanlız reis ben herhangi bir küfür etmedim senin gibi enayi bulunca supportlar beynini yıkamış

Öncelikle bu konuda neden Shield markasından satın alım yapılmaması gerektiğini anlatmak istiyorum, Shield markasının olaylarını bilenler lütfen aşağıda boş yere ''çok sağol bilmiyodukj'' gibi şeyler demezse sevinirim bazı arkadaşlarımız hala bilmiyor ve konular açıyorlar ''shield güvenilir mi'' gibi konular o konulara güzel bir cevap vericeğim.

-Arkadaşlar Shield HvH markası VALORANT oyunu için hile, spoofer, emulator, bypass satan bir firmadır.
-Shield HvH firmasından emulator, hile, bypass vb. ürünlerin hiç birisinin alınmasını kesinlikle önermiyorum, bunun sebebi çok belli:
1-Güvenlik Yok.
2-Sc4mmer (d0landırıcı)
3-Ürünleri Çalışmıyor.
4-Ticketler'a geri dönüşler yapılmıyor.
5-Ürünlerinde RAT bulunuyor. (Virüs)

-Emulatorleri UNK'nin emulatorlerinin çakması,
-Bypass'leri direkt RAT ve çalışmıyor bile,
-Hileleri çok mükemmelmiş gibi gösteriyorlar ki öyle birşey yok, oldukça iğrenç ve kötü hileleri var cracklenmesi an meselesi dicektim ki cracklendi zaten :D
-Spooferları direkt spoof atmıyor bile.

Bu konu tavsiyeden çok daha keskin ve tavsiyeden çok daha katı bir konudur.

Direkt almanızı tavsiye etmiyorum demiyorum direkt ALMAYIN diyorum.
Buna vereceğiniz parayı başka şeylere harcayabilirsiniz.

Ve mağazalarında bitmeyen %40'lık indirimler oluyo diyolar ki bu cuma bitcek bu perşembe bitcek bittiğini görmedim daha çok dolandırmaya çalışıyorlar haberiniz olsun almayın şu markadan bişey.
Ek: (GÜNLÜK 20K KAZANIYORLAR ÇOK RAHAT YANİ 20K DEĞERİNDE İNSANLARI DOLANDIRIYORLAR)
amk adamın müşterilieri youtubeden zaten burda 20 aktif kullanıcı yok kim alcak burdan

SDFKŞJSDFLKJDSFJKJDKSF BU kadar kinlenicek ne yaptılar la bayadır girmıom foruma
ben kin tutmadım banane ne yarramı yaparsa yapsın günde 20k sc4m koyması insanın zoruna gidiyor birisinin çullanması gerek dediğim gibi böyle anası babası aransın ablası bi aransın böyle hakkında bi dava açılsın bakalım noluyor exitscam atmazlarsa neyim zaten öylelerde :D

aranması dersen babasıyla konustum kardesim fazla üzülmesinler diye üstlerine gitmedik ama sanırım ders almamışlar bilgilerde doğru evine bile gidip kontrol edebilirsiniz

orjinal unk loaderinin kaç mb oldugunu ve sendekinin kaç mb oldugunu sorabilirmiyim + vt at
üzülmesinimi takıyorsun biraz daha konuşacaksın tehdit edeceksin BROM

eline sağlık bu kadar detaya bile gerek yok ama ilk defa okuyan kişiler için bilgilendirici olmuş tam özetlemişsin

Öncelikle bu konuda neden Shield markasından satın alım yapılmaması gerektiğini anlatmak istiyorum, Shield markasının olaylarını bilenler lütfen aşağıda boş yere ''çok sağol bilmiyodukj'' gibi şeyler demezse sevinirim bazı arkadaşlarımız hala bilmiyor ve konular açıyorlar ''shield güvenilir mi'' gibi konular o konulara güzel bir cevap vericeğim.

-Arkadaşlar Shield HvH markası VALORANT oyunu için hile, spoofer, emulator, bypass satan bir firmadır.
-Shield HvH firmasından emulator, hile, bypass vb. ürünlerin hiç birisinin alınmasını kesinlikle önermiyorum, bunun sebebi çok belli:
1-Güvenlik Yok.
2-Sc4mmer (d0landırıcı)
3-Ürünleri Çalışmıyor.
4-Ticketler'a geri dönüşler yapılmıyor.
5-Ürünlerinde RAT bulunuyor. (Virüs)

-Emulatorleri UNK'nin emulatorlerinin çakması,
-Bypass'leri direkt RAT ve çalışmıyor bile,
-Hileleri çok mükemmelmiş gibi gösteriyorlar ki öyle birşey yok, oldukça iğrenç ve kötü hileleri var cracklenmesi an meselesi dicektim ki cracklendi zaten :D
-Spooferları direkt spoof atmıyor bile.

Bu konu tavsiyeden çok daha keskin ve tavsiyeden çok daha katı bir konudur.

Direkt almanızı tavsiye etmiyorum demiyorum direkt ALMAYIN diyorum.
Buna vereceğiniz parayı başka şeylere harcayabilirsiniz.

Ve mağazalarında bitmeyen %40'lık indirimler oluyo diyolar ki bu cuma bitcek bu perşembe bitcek bittiğini görmedim daha çok dolandırmaya çalışıyorlar haberiniz olsun almayın şu markadan bişey.
Ek: (GÜNLÜK 20K KAZANIYORLAR ÇOK RAHAT YANİ 20K DEĞERİNDE İNSANLARI DOLANDIRIYORLAR)
kanka adamlar cracklenmeyek diye korkudan rat koyuyo yine crackleniyolar DALKFKSRGJSPEOFKG yarıyo ya

Emu diye bios up gerektiren spoof veriyorlardı bi ara

açlıktan taşşakları sarkıyor bunların amk

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt