SHIELD HVH NEDEN KÖTÜ?

Olm o değilde geçende divinede Rat attı bizim çocuğa herkes atıyor bence
çalıştıran herkese atılıyor crackini açmadan önce loaderı falan iyice inceledim webhooka ne var ne yok gönderiyor tabii crackleyen kişi webhook'u killemiş o yüzden gitse bile bir şey olmuyorda güncel satın alanların tüm verileri onlarda

Kanka ciddi anlamda 5 gündür oynuyup sorun yaşamıyorum bi kere ban yesem amk adamları kötülüceö ama yok abi sorunsuz
aldığın ürün hangisi çünki hiçbiri kendilerine ait değil 200 dolar para verip sınırsız satış yapmayı sağlayan bir sistem var panel alarak yapıyorlar senide sazan gibi kucaklıyorlar

aldığın ürün hangisi çünki hiçbiri kendilerine ait değil 200 dolar para verip sınırsız satış yapmayı sağlayan bir sistem var panel alarak yapıyorlar senide sazan gibi kucaklıyorlar
Emulatör aldım ve baktım iyice divinede 200 dolardı baktım onlarda unk resellerı e bu adamda Reseller ama 3200tl satıyor en mantıklısı bu

gerçek dox değil emin ol gerçek olsaydı çoktan bırakırlardı ve gerçekse bile birisinin çullanması lazım AİLELERİNİN ARANMASI LAZIM
aranması dersen babasıyla konustum kardesim fazla üzülmesinler diye üstlerine gitmedik ama sanırım ders almamışlar bilgilerde doğru evine bile gidip kontrol edebilirsiniz

Emulatör aldım ve baktım iyice divinede 200 dolardı baktım onlarda unk resellerı e bu adamda Reseller ama 3200tl satıyor en mantıklısı bu
orjinal unk loaderinin kaç mb oldugunu ve sendekinin kaç mb oldugunu sorabilirmiyim + vt at

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt