- İletişim

20k kazanıyosa admaı rtlayrka onu 30k-40k yapıyodurÖncelikle bu konuda neden Shield markasından satın alım yapılmaması gerektiğini anlatmak istiyorum, Shield markasının olaylarını bilenler lütfen aşağıda boş yere ''çok sağol bilmiyodukj'' gibi şeyler demezse sevinirim bazı arkadaşlarımız hala bilmiyor ve konular açıyorlar ''shield güvenilir mi'' gibi konular o konulara güzel bir cevap vericeğim.
-Arkadaşlar Shield HvH markası VALORANT oyunu için hile, spoofer, emulator, bypass satan bir firmadır.
-Shield HvH firmasından emulator, hile, bypass vb. ürünlerin hiç birisinin alınmasını kesinlikle önermiyorum, bunun sebebi çok belli:
1-Güvenlik Yok.
2-Sc4mmer (d0landırıcı)
3-Ürünleri Çalışmıyor.
4-Ticketler'a geri dönüşler yapılmıyor.
5-Ürünlerinde RAT bulunuyor. (Virüs)
-Emulatorleri UNK'nin emulatorlerinin çakması,
-Bypass'leri direkt RAT ve çalışmıyor bile,
-Hileleri çok mükemmelmiş gibi gösteriyorlar ki öyle birşey yok, oldukça iğrenç ve kötü hileleri var cracklenmesi an meselesi dicektim ki cracklendi zaten
-Spooferları direkt spoof atmıyor bile.
Bu konu tavsiyeden çok daha keskin ve tavsiyeden çok daha katı bir konudur.
Direkt almanızı tavsiye etmiyorum demiyorum direkt ALMAYIN diyorum.
Buna vereceğiniz parayı başka şeylere harcayabilirsiniz.
Ve mağazalarında bitmeyen %40'lık indirimler oluyo diyolar ki bu cuma bitcek bu perşembe bitcek bittiğini görmedim daha çok dolandırmaya çalışıyorlar haberiniz olsun almayın şu markadan bişey.
Ek: (GÜNLÜK 20K KAZANIYORLAR ÇOK RAHAT YANİ 20K DEĞERİNDE İNSANLARI DOLANDIRIYORLAR)