Çözüldü SheliaTedarik Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Discorddaki politikanızda (düzenlendi) yazısı biraz ilginç değil mi? Sonradan eklenmiş gibi :)
arkadaş zaten bilgisizliğiyle ele vermiş kendini 2 fa aç girmezler yazısı komik bir olay değil mi açık açık BEN SENİ DOLANDIRACAM demiş eleman bunun gibi satıcılar banlanırsa forum ağır bi aura alır hesap gitti iade politikasında böyle bir şey yok diyip her gün 1 kişiye sc4m atsa olan müşterilere olacak

1 haftada +100 satış yaptım iade politikamda öyle bir şey yok puhahhahahahahhaha

dümenden refund policy, tabi yersen. çalıntı hesapları üzerine alıp satıyorlar sonra çekilince bu bizim suçumuz değil ayağı yapıyorlar. satıcının forumdan uzaklaştırılması gerekiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
1 haftada +100 satış yaptım iade politikamda öyle bir şey yok puhahhahahahahhaha
o yüz kişide yakında şikayet açar merak etme (2FA var bi bok yapamazlar)

ticket ile alınması max 3 gün 🤣

dümenden refund policy, tabi yersen. çalıntı hesapları üzerine alıp satıyorlar sonra çekilince bu bizim suçumuz değil ayağı yapıyorlar. satıcının forumdan uzaklaştırılması gerekiyor
legendware abim haklı zaten çalıntı hesap satıyorlar çalıntı hesap satıp alıcıyıda dolandırıyorlar

Bu tarz kişileri erinmeden nitelikli dolandırıcılık üzerinden savcılığa şikayet etmek gerekiyor zaten. Gönderdiğiniz papara da olsa erinmeyin bir şey çıkmaz demeyin geleceğe yatırım gibi düşünün. Ben 1k dolandırılmıştım şikayetimi geri çekmek için 5k istedim paşa paşa verdi.

Bu tarz kişileri erinmeden nitelikli dolandırıcılık üzerinden savcılığa şikayet etmek gerekiyor zaten. Gönderdiğiniz papara da olsa erinmeyin bir şey çıkmaz demeyin geleceğe yatırım gibi düşünün. Ben 1k dolandırılmıştım şikayetimi geri çekmek için 5k istedim paşa paşa verdi.
suspayı alıp cıkmıssın ne güzel işte aynısını yapabılır konu sahibi

kesinlikle katılıyorum, bu sıradan bir şey değil. @Dreamfancy de yardımcı olacaktır şikayet konusunda. şikayet dilekçenizi fotoğraf olarak ona göndermeniz durumunda gerekli şeyleri sizinle paylaşacağını düşünüyorum

kesinlikle katılıyorum, bu sıradan bir şey değil. @Dreamfancy de yardımcı olacaktır şikayet konusunda. şikayet dilekçenizi fotoğraf olarak ona göndermeniz durumunda gerekli şeyleri sizinle paylaşacağını düşünüyorum
bende katılıyorum her türlü hakkınızı arayın dilekçeyi verin dolandırıcının evine o tebligat gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt