Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı :
@JARVEUSS
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Hesap tedarik
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 04.10.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu :
https://cheatglobal.com/konu/gg-she...isen-hesaplar-valorant-random-hesaplar.59218/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; )
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
Merhaba arkadaşlar bu arkadaslardan gece suları 5te hesabı zor ıslemler sonucunda satın aldım hesabı satın alırken ılk başta sureklı hesaplar 1 2 haftada gıdermı 2 3 ay gotururmu gıbı sorularıma jarveus arkadasımız sureklı hıcbır bok yapamazlar maılı ustune alıyorsun gıbı sozler soylemıştı tıcketta soyledıklerını atamadım ama dmden soyledıklerı (SS 2) de mevcut bu hesabın skınlerı bakıp 1 elın bıle yarısında bırakıp cıktım hesaptan aksam uzerı hesaba gırıs yapmaya calıstıgımda hesaba gıremedıgımı anladım ılk oncelıkle benım dusundugum hesabın cekıldıgı degılde hesabın sıfresını unuttum zannetmemdı hesabın sıfresıne kadar herseyı gmaıle gondermeye calıstım olmadı maıller gelmedı. sonrasında 2 faktor acık oldugu ıcın ( SS 3 de mevcut) benden baska sadece ılk maılden alındıgını dusundum sonrasında tıckettan konustuk bluepoppy yetkılısı bıraz beklememı soyledı jarveusun ılgılenecgını soyledı sonrasında 2 faktorun acık oldugunu ss atmamı ve hesabın sıfresını v.s istedi (SS 4) Daha sonra kısaca bana tedarıkcısınden tokat yedıgını 85 euro parasının gıttıgını sorunun onda olmadıgını soyledı tabı oda magdur ama sonucta ben bır alıcıyım ve satıcının tedarıkten tokat yemesı ve tedarıkcının hesapları gerı cekmesı durumunda ben neden magdur oluyorum daha baska dıyecegım bısı yok arkadasın savunmalarına yanıt verıcem.