Loft
Gold Üye
teşekürler reis bilgilendirdigin içinhocam banlı haldeyken hesaba giriş yapmaya çalışıncada riot un kafası yanabiliyor belki ondandır
teşekürler reis bilgilendirdigin içinhocam banlı haldeyken hesaba giriş yapmaya çalışıncada riot un kafası yanabiliyor belki ondandır
Doğru diyosun dostum aktif potansiyeli yeterince fazla bir oyun değilöyle olsazaten 10 kişi oynamaz
knk senin hesabın bir hacker tarafından çalınmış ve sürekli ban atıyor aynısını bende yaşadım senin hesap ggarkadaşlar benim valorant banim biti genelde 18.02.2022 de bitiyordu aradan 2 gün geçti hayla oto ban yiyordum sonra ticket atim valorant banın açilacagi tarih
27/04/2022 şu dediler bunlar dalgami geçiyo yoksa cidilermi
Ne alakaknk senin hesabın bir hacker tarafından çalınmış ve sürekli ban atıyor aynısını bende yaşadım senin hesap gg
öyle demek istememiş volarant destek ekibine onu söylemişvalorant desket atim zaten reis boş yorum yapma
Cihaz Bani bitmeden otomatik olarak tekrar tetiklenmis. Gecmis olsun.arkadaşlar benim valorant banim biti genelde 18.02.2022 de bitiyordu aradan 2 gün geçti hayla oto ban yiyordum sonra ticket atim valorant banın açilacagi tarih
27/04/2022 şu dediler bunlar dalgami geçiyo yoksa cidilermi
Kanka bende de aynı olmuştu ticket at yeni tarih söylüyorlar ondan sonra girersinkanki gire biliyorum valoranta ama ban atiyor benim banımın kalkdigini dediler
hwid yediydim bi kere reisBildiğim kadarıyla banının açılacağı tarihte hesabına giriş yaparken daha önce banlanmana sebep olan 3. parti yazılım uygulamasına dair kalıntı var ise tekrardan banlanıyor 3. sefer banlandığında hwid yiyebilirsin dikkatli ol (Tamamen kendi yorumum linç etmeyin)