alicom4233
Silver Üye
mallar kanka
öyle olsazaten 10 kişi oynamazRiot biraz matematik dersindeymiş gibi beyni yanmış bir şekilde cevaplar verebiliyor. Ama en azından VALVE gibi direkt ömür boyu cezalandırmıyor.
kanka oyun ban atmıssa yapcak bişe yok yeni hesap aç hile oldugunu belli etmekanki gire biliyorum valoranta ama ban atiyor benim banımın kalkdigini dediler
yaw reis hile kulanmadim zaten ilk kulandigimda bani ati eyw dedim banim biti tekrar ati otomatikkanka oyun ban atmıssa yapcak bişe yok yeni hesap aç hile oldugunu belli etme
anladım kanka fixlenmiş olabilir hi le kullanma bidaha yenisi gelir büyük ihtimal kısa zamandayaw reis hile kulanmadim zaten ilk kulandigimda bani ati eyw dedim banim biti tekrar ati otomatik
eyw reis teşekürleranladım kanka fixlenmiş olabilir hi le kullanma bidaha yenisi gelir büyük ihtimal kısa zamanda
çok kişide olmuş o reis az önce bi arkadaşda söledi aynısını
,ciddiler bence :/arkadaşlar benim valorant banim biti genelde 18.02.2022 de bitiyordu aradan 2 gün geçti hayla oto ban yiyordum sonra ticket atim valorant banın açilacagi tarih
27/04/2022 şu dediler bunlar dalgami geçiyo yoksa cidilermi
git gide belki sınırsız ban da yiyebilirsin başka hesaplarla girmeyi denearkadaşlar benim valorant banim biti genelde 18.02.2022 de bitiyordu aradan 2 gün geçti hayla oto ban yiyordum sonra ticket atim valorant banın açilacagi tarih
bence de fsefsehsdhmallar kanka
cezana katlanıcaksın yapacak birşey yokarkadaşlar benim valorant banim biti genelde 18.02.2022 de bitiyordu aradan 2 gün geçti hayla oto ban yiyordum sonra ticket atim valorant banın açilacagi tarih
sebepsiz yere gine ban yiyince koyuyo reiscezana katlanıcaksın yapacak birşey yok