valorant destek aptall kankaarkadaşlar benim valorant banim biti genelde 18.02.2022 de bitiyordu aradan 2 gün geçti hayla oto ban yiyordum sonra ticket atim valorant banın açilacagi tarih
27/04/2022 şu dediler bunlar dalgami geçiyo yoksa cidilermi
valorant desket atim zaten reis boş yorum yapmavalorant destek aptall kanka
ciddilerdir ve youtubeye yazarkadaşlar benim valorant banim biti genelde 18.02.2022 de bitiyordu aradan 2 gün geçti hayla oto ban yiyordum sonra ticket atim valorant banın açilacagi tarih
bilgiysarda önceden kulandığın hile varsa onadan atıyordur bende baya yaşadım sıfırlaman gerekarkadaşlar benim valorant banim biti genelde 18.02.2022 de bitiyordu aradan 2 gün geçti hayla oto ban yiyordum sonra ticket atim valorant banın açilacagi tarih
zaten reis banim açilmadan 1 gün önce sıfırladim bilgisayari hiç bi 3 parti yazilim bile indirmedimbilgiysarda önceden kulandığın hile varsa onadan atıyordur bende baya yaşadım sıfırlaman gerek
evet becede yanlışlıkla çıktım 2 saatvalorant destek aptall kanka
kanki gire biliyorum valoranta ama ban atiyor benim banımın kalkdigini dedilerkanka girmiyorsa bilgisayarın windows 10 ise güvenlik ağ korumasındaki tikleri devre dışı bırakman yeterli