Çözüldü Selam millet, hwid spoofer yapamayanlar buraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uNives

Gold Üye
Merhaba arkadaşlar ,

Dün çok beklenen valorant hwid spoofer uygulamasını iyi bir dinleme ve okuma sayesinde başarıyla yaptım ancak 2. Bilgisayarımın sistemleri eski olduğu için bir türlü yapamadım, bu konu altına sistem özelliklerini yazıp size yardımcı olmamı sağlayabilirsiniz , sistem özellikleri hemen hemen kendi sistemime yakın olan bireylere yardım edeceğim, yeni ama sistemi farklı olanlara bir çıkış yol bulmaya sağlayacağım, sistem özellikleri eski olanlar ise maalesef benim gibi bugün paylaşılacak olan methodu bekleyecek, iyi forumlar.

Arkadaşlar bu spooferi hiç mi kimse yapamadı ya herkes bir problem yaşamış? Sanırım sorun bizim anakartlardan kaynaklı

yapamayan arkadaşlar bence beklemeli sonuç olarak yanlış bişi yaparsanız pcnizi bidaha çalıştıramayacağınız bir konuma getirirsiniz bence 1 2 gün bekleyip duruma göre harekete geçmelisiniz iyi forumlar

Merhaba arkadaşlar ,

Dün çok beklenen valorant hwid spoofer uygulamasını iyi bir dinleme ve okuma sayesinde başarıyla yaptım ancak 2. Bilgisayarımın sistemleri eski olduğu için bir türlü yapamadım, bu konu altına sistem özelliklerini yazıp size yardımcı olmamı sağlayabilirsiniz , sistem özellikleri hemen hemen kendi sistemime yakın olan bireylere yardım edeceğim, yeni ama sistemi farklı olanlara bir çıkış yol bulmaya sağlayacağım, sistem özellikleri eski olanlar ise maalesef benim gibi bugün paylaşılacak olan methodu bekleyecek, iyi forumlar.
Vay Samet Reis be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt