Çözüldü Selam millet, hwid spoofer yapamayanlar buraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uNives

Gold Üye
Merhaba arkadaşlar ,

Dün çok beklenen valorant hwid spoofer uygulamasını iyi bir dinleme ve okuma sayesinde başarıyla yaptım ancak 2. Bilgisayarımın sistemleri eski olduğu için bir türlü yapamadım, bu konu altına sistem özelliklerini yazıp size yardımcı olmamı sağlayabilirsiniz , sistem özellikleri hemen hemen kendi sistemime yakın olan bireylere yardım edeceğim, yeni ama sistemi farklı olanlara bir çıkış yol bulmaya sağlayacağım, sistem özellikleri eski olanlar ise maalesef benim gibi bugün paylaşılacak olan methodu bekleyecek, iyi forumlar.

kanka 1050 ti 8 gb ram asus laptop afuwin uygulaması açılıyor mavı dolma yerı vıdeyoda bastan sona kadar doluyor bende ılk 4 satır bos gecıp ortadan dolmaya baslıyor bunun nedenı nedır acaba

usta şöyle bi sıkıntı var hangi parçam ban yedi bilmiyorum. şuanki bilgisayarıma başka bi bilgisayarın hdd'sini takınca valorant a girebiliyorum hatta banlı ssd'im le bile diğer pcye takınca ondada giriliyor. şuan ban ssd hdd de yok gibi görünüyor sence anakartımmı banlı? birkaç spoofer kullandım ama kapatınca gidiyor kalıcı donanım kimliği değiştiren spoofer yok herhalde dimi varsada 300 tl.

4f hatası biraz şans herhalde sabit bir anakart mevzusu yok galiba ama bu akşamki methodu beklemekte fayda var
ama gaming plus amd anakart 1660nvidia ekran

Hello friends ,

Yesterday, I successfully made the highly anticipated valorant hwid spoofer application thanks to a good listening and reading, but I could not do it anyway because my computer's systems are old, you can write the system properties under this topic and help you, I will help individuals whose system features are almost close to my system, I will try to find a way out for those who are new but the system is different, the old ones will unfortunately wait for the method that will be shared today like me, good forums.
pls help me bro

Merhaba arkadaşlar ,

Dün çok beklenen valorant hwid spoofer uygulamasını iyi bir dinleme ve okuma sayesinde başarıyla yaptım ancak 2. Bilgisayarımın sistemleri eski olduğu için bir türlü yapamadım, bu konu altına sistem özelliklerini yazıp size yardımcı olmamı sağlayabilirsiniz , sistem özellikleri hemen hemen kendi sistemime yakın olan bireylere yardım edeceğim, yeni ama sistemi farklı olanlara bir çıkış yol bulmaya sağlayacağım, sistem özellikleri eski olanlar ise maalesef benim gibi bugün paylaşılacak olan methodu bekleyecek, iyi forumlar.
ben HxD'yi anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt