Satranc Hilesi | Chess Assistv28.3

kral ban yedik elom 1300 civarı bişeydi 3550 elo auto mod araba kullanıyodum önercen ayar varmı

kral ban yedik elom 1300 civarı bişeydi 3550 elo auto mod araba kullanıyodum önercen ayar varmı
Üstteki mesajlarda dediğim gibi 3550 abartı olmuş , oynadığın elonun 1-2 tık üst ayarında oyna bi de auto mod yapma , taşları oynatma süren sürekli aynı oluyor hile olduğun anlaşılabilir

Yaşım arttıkça Piyonlara da daha çok değer vermeye başladım lakin bu hilenin nasıl çalıştığı hakkında video atarmısın yani nasıl indirilir var ise ben mi görmedim ama var ise gerçekten hard kullanırım
Konu da direkt ilk kısımda yapılışı kısmı var dosyayı indirip kendine göre ayar yap , yapamazsan 1-2 saate pc ye geçicem yapılış videosunu hazırlayıp atarım

her boka hile açmak çok eğlenceli yorumdakileri anlamadım

her boka hile açmak çok eğlenceli yorumdakileri anlamadım
Yok onlar sadece cs ya da valo tarzı oyunlarda hilenin keyifli olduğunu sandıkları için bu tür oyunlar da hile açmak onlara anormal geliyor , satrancta hile açmaya karşıysa tüm oyunlarda açılmasına karşı çıkması gerek , bi de zeka oyununda açılmaz diyorlar , oynadıkları online fps oyunlarının %90 ı refleks, kondisyon bi de beceri gerektiriyor o zaman o oyunlarda da emeğiyle kasıp bi yerlere gelmeleri gerek hile açmaları anormal karşılanmalı ve onları uyarmamız lazım :)

Yok onlar sadece cs ya da valo tarzı oyunlarda hilenin keyifli olduğunu sandıkları için bu tür oyunlar da hile açmak onlara anormal geliyor , satrancta hile açmaya karşıysa tüm oyunlarda açılmasına karşı çıkması gerek , bi de zeka oyununda açılmaz diyorlar , oynadıkları online fps oyunlarının %90 ı refleks, kondisyon bi de beceri gerektiriyor o zaman o oyunlarda da emeğiyle kasıp bi yerlere gelmeleri gerek hile açmaları anormal karşılanmalı ve onları uyarmamız lazım :)
ne desen haklısın reis ya csde ya chessde ne fark var oda hile buda hile

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
satranc hılesı dıye lınclemek ne kadar gulunc bı durum.valorant,cs,lol vb. oyunlarda stratejı gerektıren düşünme gerektiren oyunlara giriyo.satrançın bu oyunlardan farklı bı tarafını göremıyorum varsada oda koldur ıkı tur oyunda stratejıye ve dusunmeye baglı oyunlar ama sıze gore valorant,csde hıle acmak ıle satrancta hıle acmak aynı sey degıl.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
fps oyunlarında kullandıgınız hılelerı neden kullanıyosunuz? bazıları "kolsuzluktan" bazıları ise iyi oynamasına rağmen "eğlencesıne" hıle acar.satractada bu ıkı durum gecerlıdır tek farkı kolsuzluk değıl becerememektır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt