Satranc Hilesi | Chess Assistv28.3

en ideali nedir sence ? hangi ayarlarda oynamamı tavsiye edersin ?
direkt basladıgın eloya baglı , hangi eloda başlarsan onun 1 tık üstü mod da oynucaksın örnegin 1 k eloda basladıysan 1-2 tık üst elosunu human modunda yapıcaksın , cünkü bot modunu acınca acılıs fln yapmıyor direkt yazılımın oynadıgı anlasılıyor , bi de auto mod cok tavsiyem degildir örnek videoda attıgım gibi sürekli tas oynatma saniyeleri aynı oluyor admin rep e düsebilir.

zeka oyununda hile yapıyolar harbi aqolkğaoskjwağeawk
oynarken zevk alıyom , şahsen adam bu oyuna 5 k saat vermis oto botla yeniyom sonra bu acılıs yapmadan beni nasıl yendi diye düsünüyor , yeni CM muamelesi görmüslügüm var.

Premium halini kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki reportlanmazsanız bile extension kontrolü bazı zamanlar 2-3 gün bazı zamanlar da 1 hafta gibi bir süre sürüyor. Günün sonunda banlanıyorsunuz. Extension’ı python based yapıp external çalıştırabilirseniz eğer tespiti gayet zor oluyor ancak uyarı geçmem de fayda var eloyu 800-1000 arası tutup olabildiğince eloya uygun hamle yapmak zorundasınız. Aksi takdirde elonuz 900 ise açılışı mikael tal gibi yaparsanız sistem anında anlıyor ve incelemeye alınıyorsunuz. Uzun lafın kısası kullanmayın, satrancı öğrenin.

DOSYAMIZ :

VT :

Merhabalar CG ailesi bugün sizlerle satrançta açtıgım hileyi tanıtıcam.
Hile Chrome Web Mağazasından kalktıgı icin dc sunucularına girip direkt dosyayı aldım 1.5 senedir aktif olarak kullanıyorum.
Chess.com ve Lichess gibi sitelerde sorunsuz calısıyor.
Fakat ufak bi uyarım var auto mod a aldıgınız zaman lütfen hızını yükseltmeyin , admin banı ya da anticheat banı yiyorsunuz.

Yapılışı :
chrome://extensions yazın ardından acılan sekmede Developer modunu aktif edin
Size attıgım zip dosyasını klasöre atın ve extensions kısmına sürükleyin
Siteye girip hesap açın oyuna girin ilk taş oynandıgı gibi Uzantılar kısmından Chess Assist i acıp kayıt olun
Ardından oynayıs tarzınızı ayarlayın tavsiyem 1850 elo da Human modunu Aktif edin
Legit ve daha uzun süreli oynamanız icin Gayet ideal

Arkadasımla auto mod a alıp aramızda hvh attık onun da videosu bu ;

olm acayip iyi la 20 dakikada bullette 526 puan oldum yarın devam

Premium halini kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki reportlanmazsanız bile extension kontrolü bazı zamanlar 2-3 gün bazı zamanlar da 1 hafta gibi bir süre sürüyor. Günün sonunda banlanıyorsunuz. Extension’ı python based yapıp external çalıştırabilirseniz eğer tespiti gayet zor oluyor ancak uyarı geçmem de fayda var eloyu 800-1000 arası tutup olabildiğince eloya uygun hamle yapmak zorundasınız. Aksi takdirde elonuz 900 ise açılışı mikael tal gibi yaparsanız sistem anında anlıyor ve incelemeye alınıyorsunuz. Uzun lafın kısası kullanmayın, satrancı öğrenin.
Son 3 aydır chess.com anticheatine baya bi update geldi 2023 sonlarında oynarken rage mod da ban yemiyorduk 1-2 saat oynandıktan sonra ranktan dolayı oto ban atıyorlardı şimdi baya bi dikkatli olmuşlar bu konuda , lichess üstünde çalışıyor ama tam teşekküllü test yapmadım oranın anticheati üstünde 1-2 deneme yapıcam

Satrançta hile yapıp ne keyif alabilir ki insan be kflfğröfcmx

hvh gerçekten komik ve başarılı olmuş iyi forumlar

DOSYAMIZ :

VT :

Merhabalar CG ailesi bugün sizlerle satrançta açtıgım hileyi tanıtıcam.
Hile Chrome Web Mağazasından kalktıgı icin dc sunucularına girip direkt dosyayı aldım 1.5 senedir aktif olarak kullanıyorum.
Chess.com ve Lichess gibi sitelerde sorunsuz calısıyor.
Fakat ufak bi uyarım var auto mod a aldıgınız zaman lütfen hızını yükseltmeyin , admin banı ya da anticheat banı yiyorsunuz.

Yapılışı :
chrome://extensions yazın ardından acılan sekmede Developer modunu aktif edin
Size attıgım zip dosyasını klasöre atın ve extensions kısmına sürükleyin
Siteye girip hesap açın oyuna girin ilk taş oynandıgı gibi Uzantılar kısmından Chess Assist i acıp kayıt olun
Ardından oynayıs tarzınızı ayarlayın tavsiyem 1850 elo da Human modunu Aktif edin
Legit ve daha uzun süreli oynamanız icin Gayet ideal

Arkadasımla auto mod a alıp aramızda hvh attık onun da videosu bu ;

olm şimdide bozuldu bende kayıt olmaya çalışırken refresh and try again diyor sadece of ya satranç hileli oynayamıyorum

elinize sağlık ama satranc oyununda hile acmak pek sarmaz gibi hocam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt