kiz
Banned
tamamdır ismail kartal profilli eleman max 15-16 yaşındasın imzada ayrı patlatıyor beniuyarını yedin sus otur köşende
tamamdır ismail kartal profilli eleman max 15-16 yaşındasın imzada ayrı patlatıyor beniuyarını yedin sus otur köşende
25 yaş biri benle kavga ediyor abiliğe bak betamamdır ismail kartal profilli eleman max 15-16 yaşındasın imzada ayrı patlatıyor beni
abi olduğumu kabul etmen güzel gelişme var25 yaş biri benle kavga ediyor abiliğe bak be
25 yaşında olan biri bu çocukca mesajlar atıyoya hiç inanmıyorum yani birinin senin beyin kullanma kapasiten olduğunu söylemesi gibi bşeabi olduğumu kabul etmen güzel gelişme var
adam önceki mesajlarda manyak dedi daha sonra manyakbuluyorsan yazma dedim daha sonra tabi beyinini kullanamadığı için o mesajı silip daha fazla mesaj attı ben onu kanıtlarıyla şikayet ettim uyarı yedi bide 25 yaş demiş ya ona söylüyorum bana geliyorsun tr1pg4ng olaya dahil değilsin karışma bu dönemde böyle eşşekler çok oluyor@Rotss kanka adamın söylemediği bir şey yüzünden adama yükseliyorsun gereksiz polemiğe giriyor ve kavga başlatıyorsun farkında mısın?
Dostum burada insanlar özgür bir şekilde düşüncelerini ifade edebilir ve arkadaşta kendi düşüncesini paylaşmış. beğenirsin beğenmezsin sana kalmış ne diye lan lun diye hitap ediyorsun bana karışma diyorsun konu da senin konun değil o zaman bırak konu sahibi açıklamasını yapsın sen ne diye yükseliyorsun? Daha fazla uzatmamak için manidar bir kesit paylaşıp sana extra bir şeyler anlatma çabasına girmeyeceğim.adam önceki mesajlarda manyak dedi daha sonra manyakbuluyorsan yazma dedim daha sonra tabi beyinini kullanamadığı için o mesajı silip daha fazla mesaj attı ben onu kanıtlarıyla şikayet ettim uyarı yedi bide 25 yaş demiş ya ona söylüyorum bana geliyorsun tr1pg4ng olaya dahil değilsin karışma bu dönemde böyle eşşekler çok oluyor
mesaj mı sildim LAN FORUMDA MESAJ SİLME YOK NE YAŞIYORSUN SEN QWIEYGQWIYOEGQWIYEGYQW bu enayileri nerden buluyorlar ismail kartal pp koymuş bir de mentali belliadam önceki mesajlarda manyak dedi daha sonra manyakbuluyorsan yazma dedim daha sonra tabi beyinini kullanamadığı için o mesajı silip daha fazla mesaj attı ben onu kanıtlarıyla şikayet ettim uyarı yedi bide 25 yaş demiş ya ona söylüyorum bana geliyorsun tr1pg4ng olaya dahil değilsin karışma bu dönemde böyle eşşekler çok oluyor
hep ppye laf ediyo enayi diyo 25 yaşsan bütün alem beni domaltıp.nası bi beyinsizsin la sen ppye bak tipe bak surata bak montuda max 50 tldirmesaj mı sildim LAN FORUMDA MESAJ SİLME YOK NE YAŞIYORSUN SEN QWIEYGQWIYOEGQWIYEGYQW bu enayileri nerden buluyorlar ismail kartal pp koymuş bir de mentali belli
OLUM SEN CİDDİ MİSİN LA GERÇEKTEN BEN Mİ SANDIN SEN QWEUOHQWIUEPQUWEQW DANGALAK HERİFhep ppye laf ediyo enayi diyo 25 yaşsan bütün alem beni domaltıp.nası bi beyinsizsin la sen ppye bak tipe bak surata bak montuda max 50 tldir