8 dediğiniz ne tam olarak anlayamadım? nasıl bir ayar yapmalıyım teşekkürler dönüş sağlarsanız.Hocam 8'e ayarlı sadece geç hamle yapıyorum
8 dediğiniz ne tam olarak anlayamadım? nasıl bir ayar yapmalıyım teşekkürler dönüş sağlarsanız.Hocam 8'e ayarlı sadece geç hamle yapıyorum
bu forum sadece hile üzerine kurulmadı kardeşim biraz düşünerek yazhahaha gerçekten komiksin dostum madem hile kullanmıyorsun o zaman bu forumda ne bok arıyorsun aimin yoksa oyun oynama o zaman kurduğun mantık çok saçma sadece kendi zeka seviyene gere kurmayı bırak
size laf anlatmaktan bıktım , gidin fps oyunlarında hile açmaya devam edin.Satranc da kim ne diye hile açar
Damaları felan paylaş kral , sonradan hoşuma gitti bu chess assist. 1500 eloyum şuan hesapta mağlubiyet yok.Merhabalar kazanma oranımız karşımıza hile gelmediği sürece %95 ama eloyu doğru şekilde ayarlamanız gerek , 1 sene önce 1dk ve 3 dk modlarında 2800 eloya kadar rage mod da çıktım magnus carlsen in yayınını ghostlamaya çalışıyordum ama ban yedim ,suan oyun çok diken üstünde 2150 elo ve üstü hile olduğumuzu anlıyor bu tür elolar genellikle nasıl desem herhangi bir ilin satranç şampiyonu derecesinde onun dışında yayıncı ghostlayıp trollemek için gayet ideal.
Bizim gibi hilelerden dolayı anticheat e baya bi update geldi
Bunun gibi daha bir sürü oyunda mevcut hilelerim var. mynet okey , online dama gibi masa oyunlarının da hilesi mevcut onları da yakın zamanda paylaşırım.
ekstra bilgi ip banı yemiyorsunuz browser banı gibi bi şey var onu çözmeye baya üsendim farklı browserlara gectikce oynayabiliyorsunuz
DOSYAMIZ :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar CG ailesi bugün sizlerle satrançta açtıgım hileyi tanıtıcam.
Hile Chrome Web Mağazasından kalktıgı icin dc sunucularına girip direkt dosyayı aldım 1.5 senedir aktif olarak kullanıyorum.
Chess.com ve Lichess gibi sitelerde sorunsuz calısıyor.
Fakat ufak bi uyarım var auto mod a aldıgınız zaman lütfen hızını yükseltmeyin , admin banı ya da anticheat banı yiyorsunuz.
Yapılışı :
chrome://extensions yazın ardından acılan sekmede Developer modunu aktif edin
Size attıgım zip dosyasını klasöre atın ve extensions kısmına sürükleyin
Siteye girip hesap açın oyuna girin ilk taş oynandıgı gibi Uzantılar kısmından Chess Assist i acıp kayıt olun
Ardından oynayıs tarzınızı ayarlayın tavsiyem 1850 elo da Human modunu Aktif edin
Legit ve daha uzun süreli oynamanız icin Gayet ideal
Arkadasımla auto mod a alıp aramızda hvh attık onun da videosu bu ;
Tamam kısa sürede beklerizdisk i taktıgım gün 5-10 tane konu acıcam suan üseniyom aramaya
saçmaysa yazma lan ozamankanka satranç hilesi nedir insanlık manyaklaşmış