Satıldı SATILDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kime yazsan aynısını yapar dostum yaptığın hoş birşey değil sana adk küfür etmek normal geliyor olabilir fakat bana gelmiyor hayırlı geceler fiyatıda 900e çektim
Ben sana değeri arttı derken 650 min üstüne demedim satamayacaksin o fiyatlarla skinler leş kimse sirf ghostu güzel diye hesap almaz ki maili de yok anlaşılan vandal ve bıçak güzel olsa direkt satardin yüce 600-650 ye ilk maille ama bu ne yazık ki çoğu kişiye hitap etmiyor iyi satışlar

950ye bunu alcağıma champ 22 setli hesap alırım daha iyi aw

Ben sana değeri arttı derken 650 min üstüne demedim satamayacaksin o fiyatlarla skinler leş kimse sirf ghostu güzel diye hesap almaz ki maili de yok anlaşılan vandal ve bıçak güzel olsa direkt satardin yüce 600-650 ye ilk maille ama bu ne yazık ki çoğu kişiye hitap etmiyor iyi satışlar
Yeni gelen phantomla beraber yitik ve asil vandalda var alan alır rank yüksek level normal ilk maili verebilsem veririm 10 yıllık mailim yapacak birşey yok benim düşündüğüm fiyat budur

950ye bunu alcağıma champ 22 setli hesap alırım daha iyi aw
boş yorum yapma gidip alabilirsin fikrini soran olmadı dostum

Yeni gelen phantomla beraber yitik ve asil vandalda var alan alır rank yüksek level normal ilk maili verebilsem veririm 10 yıllık mailim yapacak birşey yok benim düşündüğüm fiyat budur

boş yorum yapma gidip alabilirsin fikrini soran olmadı dostum
karalama yapanlara takılma bro fiyatta anlaşırsak birkaç güne alacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt