0FFXLINEZX
Efsane Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
bi dc baksana hocamKasıyoruz aga arkadaşlarla ara sıra girip zaten
ilana koyduğumda plat 3 yada dia 1 idi
bi dc baksana hocamKasıyoruz aga arkadaşlarla ara sıra girip zaten
ilana koyduğumda plat 3 yada dia 1 idi
Tabibi dc baksana hocam
Alan yokki reis sorun orda zaten koysam şuan 950ye koyarım fakat alan yok kaç haftadıryüce olduysa değeri arttı ama hala 650 değil
Aga adın ney göremiyorum rainfall sen misin ?bi dc baksana hocam
satmazsan birkaç güne görüşelim hocam.Hesap tamamen şahsıma ait olup size hiçbir şekilde geri çekilmedir banlı hesaptır cart curt bu tarz şeyler olmaz olamazda hesabım 3 4 yıllık hesap ilk maili benim main mailim ailemle fotoğrafımın olduğu googledriver fotoğraflar kişiler vs herşey mailimdedir o yüzden ilk maili maalesef vermeyeceğim temizlemesi günlerimi alır belkide 8 yıllık gmail hesabı alana şimdiden hayırlı olsun.
RANK PLAT 2
80 LEVEL
YİTİK VANDAL
ASİL VANDAL
CHAM 2024 PHANTOM DÜN ALDIM
HIZLI VE ÖLÜMCÜL KARAMBİT MEVCUT İYİKİDE ALMIŞIM ÇOĞU BIÇAKTAN GÜZEL GÖRÜNÜYOR :
2 ADET BATTLE PASS SKİNLERİ MEVCUT GÖRSELDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ
FİYATTA PAZARLIK OLMAZ TEKLİF ETMEYİN YILLARDIR KULLANDIGIM TERTEMİZ AFK BANI DAHİ OLMAYAN HESAPTIR FİYAT SONDUR HAYIRLI GÜNLER. TEL NO ESKİ NUMARAM DİLERSENİZ ARAYABİLİRSİNİZ KALDIRAMIYORUM TİCKET İLE KALDIRMAYI DENEYEBİLİRSİNİZ.
Ödeme yöntemi : CYRPTO/PAPARA/İBAN/ EPİN
GAMEMARKT ÜZERİNDEN İLAN AÇAMIYORUM LOL HESABI BANLI İLAN AÇILMIYOR ORADA ÖZEL İLAN AÇILABİLİRSE AÇARIM DÜŞÜNENLER VARSA GAMESATIŞ ÜZERİNDEN SATABİLİRİM
FİYAT:800TLLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
la niye ban attın anlasalım işte alıyımAga adın ney göremiyorum rainfall sen misin ?
Saygısızlık yapıyorsunla niye ban attın anlasalım işte alıyım
Hile açılmadı bu hesaptahile kullanılmışsa almam ama belirteyim.
ya kanka ne saygısızlığı taşşağına yazdım öyle hemen engel atıyosun ?Saygısızlık yapıyorsun
Hile açılmadı bu hesapta
Kime yazsan aynısını yapar dostum yaptığın hoş birşey değil sana adk küfür etmek normal geliyor olabilir fakat bana gelmiyor hayırlı geceler fiyatıda 900e çektimya kanka ne saygısızlığı taşşağına yazdım öyle hemen engel atıyosun ?