Satıldı SATILDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pykee0850

Efsane Üye
Ticaret Puanı:
 4 / 0
Hesap tamamen şahsıma ait olup size hiçbir şekilde geri çekilmedir banlı hesaptır cart curt bu tarz şeyler olmaz olamazda hesabım 3 4 yıllık hesap ilk maili benim main mailim ailemle fotoğrafımın olduğu googledriver fotoğraflar kişiler vs herşey mailimdedir o yüzden ilk maili maalesef vermeyeceğim temizlemesi günlerimi alır belkide 8 yıllık gmail hesabı alana şimdiden hayırlı olsun.
RANK YÜCE 2
80 LEVEL
YİTİK VANDAL
ASİL VANDAL
CHAM 2024 PHANTOM DÜN ALDIM
HIZLI VE ÖLÜMCÜL KARAMBİT MEVCUT İYİKİDE ALMIŞIM ÇOĞU BIÇAKTAN GÜZEL GÖRÜNÜYOR :
2 ADET BATTLE PASS SKİNLERİ MEVCUT GÖRSELDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ

FİYATTA PAZARLIK OLMAZ TEKLİF ETMEYİN YILLARDIR KULLANDIGIM TERTEMİZ AFK BANI DAHİ OLMAYAN HESAPTIR FİYAT SONDUR HAYIRLI GÜNLER. TEL NO ESKİ NUMARAM DİLERSENİZ ARAYABİLİRSİNİZ KALDIRAMIYORUM TİCKET İLE KALDIRMAYI DENEYEBİLİRSİNİZ.

Ödeme yöntemi : CYRPTO/PAPARA/İBAN/ EPİN

GAMEMARKT ÜZERİNDEN İLAN AÇAMIYORUM LOL HESABI BANLI İLAN AÇILMIYOR ORADA ÖZEL İLAN AÇILABİLİRSE AÇARIM DÜŞÜNENLER VARSA GAMESATIŞ ÜZERİNDEN SATABİLİRİM

FİYAT:950TL

Son düzenleme:
Hesap tamamen şahsıma ait olup size hiçbir şekilde geri çekilmedir banlı hesaptır cart curt bu tarz şeyler olmaz olamazda hesabım 3 4 yıllık hesap ilk maili benim main mailim ailemle fotoğrafımın olduğu googledriver fotoğraflar kişiler vs herşey mailimdedir o yüzden ilk maili maalesef vermeyeceğim temizlemesi günlerimi alır belkide 8 yıllık gmail hesabı alana şimdiden hayırlı olsun.
80 LEVEL
YİTİK VANDAL
ASİL VANDAL
CHAM 2024 PHANTOM DÜN ALDIM
HIZLI VE ÖLÜMCÜL KARAMBİT MEVCUT İYİKİDE ALMIŞIM ÇOĞU BIÇAKTAN GÜZEL GÖRÜNÜYOR :
2 ADET BATTLE PASS SKİNLERİ MEVCUT GÖRSE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ RANK PLAT 1

FİYATTA PAZARLIK OLMAZ TEKLİF ETMEYİN YILLARDIR KULLANDIGIM TERTEMİZ AFK BANI DAHİ OLMAYAN HESAPTIR FİYAT SONDUR HAYIRLI GÜNLER. TEL NO ESKİ NUMARAM DİLERSENİZ ARAYABİLİRSİNİZ KALDIRAMIYORUM TİCKET İLE KALDIRMAYI DENEYEBİLİRSİNİZ.

Ödeme yöntemi : CYRPTO/PAPARA/İBAN/ EPİN GAMEMARKT ÜZERİNDEN İLAN AÇAMIYORUM LOL HESABI BANLI İLAN AÇILMIYOR ORADA ÖZEL İLAN AÇILABİLİRSE AÇARIM DÜŞÜNENLER VARSA GAMESATIŞ ÜZERİNDEN SATABİLİRİM

FİYAT:800TL

hocam plat 1 vandal ve phantom da 1 kaç tane skin zor 800 e gider ne kadar güvenilir olsa bile 800 zor ama yinede hayırlı satışlar bol kazançlar

hocam plat 1 vandal ve phantom da 1 kaç tane skin zor 800 e gider ne kadar güvenilir olsa bile 800 zor ama yinede hayırlı satışlar bol kazançlar
fiyatın normal olduğunu düşünüyorum en baba 750 yaparım tesekkurler düsüncen icin

Güzel hesap iyi satışlar ilk mail verilebilse çok daha iyi olabilirdi.

Son düzenleme:
Satın alan kişi ilk maili de öğrensin tam adresini geri çekilirse en azından hesabı banlattırsın.

ilk mail olmaması gerçekten kötü olmuş iyi satışlar kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt