Sağlıkçıyım, Soruları Alayım?

OrdinaryButTurk

Gold Üye
Merhaba arkadaşlar
Muhabbet açma amaçlı olarak konu açıyorum. Sağlıkçıyım, hangi alan olduğunu sormayın tam olarak anlatmayacağım, ama bir çok branş hakkında bilgim vardır. (Ne alaka amk diyebilirsiniz, neredeyse hastanenin her branşında bir hocam var. Onlar ile birlikte oturduğumuz zamanlar ister istemez konuşuluyor ve bilgi sahibi oluyorum, diğer branşlar hakkında.) Sorularınızı beklerim.

Merhaba arkadaşlar
Muhabbet açma amaçlı olarak konu açıyorum. Sağlıkçıyım, hangi alan olduğunu sormayın tam olarak anlatmayacağım, ama bir çok branş hakkında bilgim vardır. (Ne alaka amk diyebilirsiniz, neredeyse hastanenin her branşında bir hocam var. Onlar ile birlikte oturduğumuz zamanlar ister istemez konuşuluyor ve bilgi sahibi oluyorum, diğer branşlar hakkında.) Sorularınızı beklerim.
hocam benim ayak tırnağım komple cıktı ne kadar sürede cıkar geri

hocam benim ayak tırnağım komple cıktı ne kadar sürede cıkar geri
Ciddi olarak cevaplamak istiyorum. Kişiden kişiye bağlı, yani insandan insana bir yaranın, bir tırnağın vs. vs. uzama süreleri değişebilir. Dikkatlı olursanız, orayı kanatmayıp, kaşımaz iseniz ortalama 6-7 ay sürebilir.

Merhaba arkadaşlar
Şimdi benim bir hastam var. Aplastik anemi. Bu hastamın crp'si 15 idi ve devamlı bir öksürüğü vardı. Enfeksiyon için kültür, röntgen, bt., vs. bir sürü şey yapıldı fakat sebebi bulunamadı. Daha sonra aplastik anemi için Atg tedavisine başladı ve bununla birlikte prednisolon kullanmaya başladı. Prednisolon ile birlikte crp'si her gün 3-4 arası düşerek normal sınır olan 0-0.50 arasına düştü ve öksürüğü kesildi. Sebebi ne olabilir sence.

Kusura bakma ama sormam gerke p4rno izlerken kalbim agrıyor ve sıkışıyor neden boyle oluyor acaba bilgin varmı ?
Niye kusura bakalım reis, mastürbasyon sırasında en basit tabiriyle vücutta oluşan heyecan ve cinsel arzu, kalbin daha hızlı kan pompalamasına neden oluyor. Bu yüzden sanki koşuyormuşçasına nefes nefese kalıyorsun. Zevke ulaşmak için nefesini tuttuğun zaman yeterli oksijen alamadığından dolayı kalp ağrısı, sıkışması yapıyor.

Niye kusura bakalım reis, mastürbasyon sırasında en basit tabiriyle vücutta oluşan heyecan ve cinsel arzu, kalbin daha hızlı kan pompalamasına neden oluyor. Bu yüzden sanki koşuyormuşçasına nefes nefese kalıyorsun. Zevke ulaşmak için nefesini tuttuğun zaman yeterli oksijen alamadığından dolayı kalp ağrısı, sıkışması yapıyor.
yani bır sorun olmaz değil mi kalp krizi vs gibi :businessman:

kendim ve kardeşim için sorayım

kardeşim 10 yaşında ve çok ağladığı zaman kitleniyor yani tepki vermiyor sallarsan kendine geliyo bunun sebebi ne olabilir

kendim için olan soruda ben 2 kere bayıldım belirli sebeblerden dolayı (sebebi bende kalsın ailesel mevzular diyelim) bi kere okulda bi kerde evde oldu ve bayıldıktan sonra sesleri duyuyorum ama haraket edemiyorum vücudum sanki kitleniyor neden oluyo bu

Hocam bana psikolog lazım... Beni düzeltebilecek tek şey o..

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt