PQRESS
Bronz Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
asusu anakart olduğunu belirtmiştim ama iade sağlandı zatenAsus veya laptop olabilirsin. Ama her zaman çalısmayana iade ediyoruz.
asusu anakart olduğunu belirtmiştim ama iade sağlandı zatenAsus veya laptop olabilirsin. Ama her zaman çalısmayana iade ediyoruz.
Müşteri memnuniyeti sağlandıysa sıkıntı yokasusu anakart olduğunu belirtmiştim ama iade sağlandı zaten
bullseye alma kendim denedim çalışmıyor bazı serialleri çalışmıyor hvcı hatası alıyorsun çekirdek yalıtımıda açılmıyor kullandıkları driver yüzüdenasusu anakart olduğunu belirtmiştim ama iade sağlandı zaten
sen ne kullandınbullseye alma kendim denedim çalışmıyor bazı serialleri çalışmıyor hvcı hatası alıyorsun çekirdek yalıtımıda açılmıyor kullandıkları driver yüzüden
üyelerin bile botted kanka sen hiç bir şey kaldıramazsınDiscord.gg/knavecc banınızı sorunsuz bir şekilde kaldırabiliriz.
goodcheats'de bullseye satıyor. Normal BP satıcılarından bir farkları yok (ürün olarak)
Ürünün sahibini hala bullseye sanıyorsunuz goodcheats bullseyeden felan almıyor bullseyenin aldığı ana satıcıdan alıyorGood cheats bullseyenin reselleri galiba onun ürününü satıyor
Ne hakkında detaylı anlatım istiyorsunuz hocam ve ban hakkında bilgim yok malesef.
Bullseye dan alıyor demedik. Bullseye satıyor dedikÜrünün sahibini hala bullseye sanıyorsunuz goodcheats bullseyeden felan almıyor bullseyenin aldığı ana satıcıdan alıyor
tamam unk devden alıyor onu bizde biliyoruz bi tek sen zeki değilsinÜrünün sahibini hala bullseye sanıyorsunuz goodcheats bullseyeden felan almıyor bullseyenin aldığı ana satıcıdan alıyor
discord var mıanakart a520m-k sağlam spoofer almak istiyorum bullseyeden aldım banım kalkmadı önerilerinizi bekliyorum.
Unkdev discordu varmi acabatamam unk devden alıyor onu bizde biliyoruz bi tek sen zeki değilsin
Gelin kaldıralım kalkmazsa iade yeni spooferimizi denettireceğiz.anakart a520m-k sağlam spoofer almak istiyorum bullseyeden aldım banım kalkmadı önerilerinizi bekliyorum.