0xc00007b
Efsane Üye
- Ticaret Puanı: 3 / 0
çekiliş açmış ondan dolayı ban yedi 2mi 3günmü ne ama güvenilir ürünleridetaylı anlatım mevcut mu hocam bide konudan bağımsız goodcheats ban mı yedi
çekiliş açmış ondan dolayı ban yedi 2mi 3günmü ne ama güvenilir ürünleridetaylı anlatım mevcut mu hocam bide konudan bağımsız goodcheats ban mı yedi
Good cheats bullseyenin reselleri galiba onun ürününü satıyorbende öyle biliyorum onlarınki dahamı güncel tam bilmiyorum sormak daha iyi olur.
Ne hakkında detaylı anlatım istiyorsunuz hocam ve ban hakkında bilgim yok malesef.detaylı anlatım mevcut mu hocam bide konudan bağımsız goodcheats ban mı yedi
goodcheats'de bullseye satıyor. Normal BP satıcılarından bir farkları yok (ürün olarak)goodcheats ile bullseye aynı diye biliyorum.
Bullseye’in ürününü satıyor goodcheats.bende öyle biliyorum onlarınki dahamı güncel tam bilmiyorum sormak daha iyi olur.
Bilmiyorum bende bullseye güncelleme bitmesini bekliyorum alacağımBullseye’in ürününü satıyor goodcheats.
Bullseye’e güncellemeler ana yerle aynı sürede düşüyor.
ürünü aldım kaldıramayacaklarını söyleyerek iade ettiler1 Aylık 600 tl bakabilirsin discord.gg/vista
Asus veya laptop olabilirsin. Ama her zaman çalısmayana iade ediyoruz.ürünü aldım kaldıramayacaklarını söyleyerek iade ettiler