RX 6600XT YAYINLANDI !

Aynen öyle hocam.

bende 3080 founders edition var valla karttan memmunum yeterince, ancak bazen ses yapıyor.

Rtx serileri kartların bir kısmında coilwhine var hocam servise gittiğinde servis sorun olmadığını ama iade de alabileceğini söylüyor, iade etsende belirli bir süre sonra tekrar aynı durumu yaşayabiliyorsun ince tiz bir ses gelmiyorsa kasaya kulağını dayadığında cızıldar gibi sorun değil. Öyle kullanmanında karta bir zararı yok.. Bugüne kadar elimden evga da olmak üzere geçen kartların birçoğunda vardı bu durum.

Rtx serileri kartların bir kısmında coilwhine var hocam servise gittiğinde servis sorun olmadığını ama iade de alabileceğini söylüyor, iade etsende belirli bir süre sonra tekrar aynı durumu yaşayabiliyorsun ince tiz bir ses gelmiyorsa kasaya kulağını dayadığında cızıldar gibi sorun değil. Öyle kullanmanında karta bir zararı yok.. Bugüne kadar elimden evga da olmak üzere geçen kartların birçoğunda vardı bu durum.

Lobilerdeki fps 'i kısıtlamanıza izin veren oyunlar var mesela apex , warzone gibi , lobideyken gereksiz 1000-3000 fpslere çıkınca artıyor Coil Whine. Tamamen donanımsal bir sorun aşırı rahatsız ediyorsa yolla para iadeni al. Tamamen bobin kaynaklı bir sorun , cihazın garantisi yok ise eskiden ses yapan bobine sıcak slikonla yalıtım yapıyor sesi %90 azaltıyorduk.

Lobilerdeki fps 'i kısıtlamanıza izin veren oyunlar var mesela apex , warzone gibi , lobideyken gereksiz 1000-3000 fpslere çıkınca artıyor Coil Whine. Tamamen donanımsal bir sorun aşırı rahatsız ediyorsa yolla para iadeni al. Tamamen bobin kaynaklı bir sorun , cihazın garantisi yok ise eskiden ses yapan bobine sıcak slikonla yalıtım yapıyor sesi %90 azaltıyorduk.

Oda mümkün ancak sorun etmiyorsa kişi kaladabilir, öyle çok kullanan tanıdığım var garantisi biten ancak garantisi varsa kartın tabiki gönderilmeli bir an önce. Sesi de yük artınca dayanılmaz hale geliyor o durumdan dolayı.

Oda mümkün ancak sorun etmiyorsa kişi kaladabilir, öyle çok kullanan tanıdığım var garantisi biten ancak garantisi varsa kartın tabiki gönderilmeli bir an önce. Sesi de yük artınca dayanılmaz hale geliyor o durumdan dolayı.
Founder kartlarda coil yok fan tizlemesi var ozellikle miningde bellioluyor fani 75-80e aldığımda ufak bi tiz tikirti duyuyorum; yurtdisi oldugu icin garantim de yok 🥲

Founder kartlarda coil yok fan tizlemesi var ozellikle miningde bellioluyor fani 75-80e aldığımda ufak bi tiz tikirti duyuyorum; yurtdisi oldugu icin garantim de yok 🥲

Founderları bilmiyorum açıkçası, bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Uzun ömürlü kullanın deyim, malum piyasa allak bullak. Rtx candır..

Founderları bilmiyorum açıkçası, bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Uzun ömürlü kullanın deyim, malum piyasa allak bullak. Rtx candır..
İlk ekran kartim 9600gt idi 2009 da almistim yanlis hatirlamiyorsam resident evil 5 oynuyordum yuksekte ah o eski gunler, onceden bilgisayar icin servet harcamazdik her gece aklima gelir o sevincim, insan üzülüyor be ustam eski gunlere dönmek tekrar cocuk olmak tekrar bu hayati deneyimlemek istiyor. Hayirli aksamlar iyi forumlar.

İlk ekran kartim 9600gt idi 2009 da almistim yanlis hatirlamiyorsam resident evil 5 oynuyordum yuksekte ah o eski gunler, onceden bilgisayar icin servet harcamazdik her gece aklima gelir o sevincim, insan üzülüyor be ustam eski gunlere dönmek tekrar cocuk olmak tekrar bu hayati deneyimlemek istiyor. Hayirli aksamlar iyi forumlar.

Katılıyorum, keşke. Benimde eskilerden İnno3d 9400gt 1gb ekran kartı durur hala ve onca yıla rağmen halen daha çalışıyor. O dönemler seninde dediğin gibi gayet iyi dönemlerdi insanlarda azda olsa alım gücü vardı, dolar bu kadar da almış başını gitmiş değildi. Rahatlıkla üst serilere geçebiliyorduk şimdi hal ortada, yinede bu halimizede şükür tabi Allah daha beterlerinden saklasın. Bu arada sizede hayırlı akşamlar dilerim.

Hepinize selamlar cheatglobal ailesi, Bugün AMD'nin 6.serisinden RX6600XT yayınlandı, kartın performans değerleri yayınlanmamış olsa da genel olarak kart RTX 3060'a çok yakın değerde gözüküyor, GTX1060 dan 3 kat daha performanslı olacağı öngörülüyor.
Kartın referans dizaynı bulunuyor ancak AMD tarafından direkt satış olmayacak, buda karaborsacılara bir fırsat daha sunuyor. Umarız ekran kartlarımızı 2022'de alabiliriz.

Bu performanslar bence çok iyi, kartın değerinin 379 dolar olduğunu düşünürsek %50 gümrük vergisini de hesaplarsak
379 Dolar = 3192 Türk lirası ve buna %50 gümrük vergisi eklendiğinde kartın ortalama satış fiyatı 5200TL'ye yaklaşıyor. Ancak rakibi RTX3060'ın sunduğu DirectX Ray Tracing ve 12GB belleği unutmamak gerekiyor. Ve konumu bitirmeden önce şunu da not düşmek istiyorum RX6xxx seri kartların mining'de fiyatına göre az performans sunduğu için genel olarak minerlar tarafından tercih edilmiyor. Türkiye deki tüm satıcılarda stok bulunacaktır. Yorumlarını okuyacağım sağlıcakla kalın.​
5200 fazlasıyla az bi para kat kat fazla olacak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt