Octavian232
Bronz Üye
Working ,thanks
dosya konumundan rust clinetten direktDostum. Oyunu nereden açacağız? Direkt launcheri açıp oradan mı play diyeceğiz yoksa Folderdan mı Rust / RustClient/ RustOLD. ?
o zaman da Oyun içinden serverlere giremiyorum serverler yüklenme ekranında Reciving Data ve ya Bağlantı Sağlanıyorda kalıyor. Biliyorum çok uğraştırdım kusura bakma ama çok istiyorum.dosya konumundan rust clinetten direkt
bende giriyor ban yemişsindir ozmn ip değiş sonra yeni steam aç öyle dene ve tefor game i görev yöneticiisnden kapao zaman da Oyun içinden serverlere giremiyorum serverler yüklenme ekranında Reciving Data ve ya Bağlantı Sağlanıyorda kalıyor. Biliyorum çok uğraştırdım kusura bakma ama çok istiyorum.
Launcherden açtığımda sorun oluşmuyor ama hileyi sadece clientden enjecte edebiliyorum.bende giriyor ban yemişsindir ozmn ip değiş sonra yeni steam aç öyle dene ve tefor game i görev yöneticiisnden kapa
bazı serverlere girmiyo dene bende 3-5 tane server hariç hepsine giriyor neredeyseLauncherden açtığımda sorun oluşmuyor ama hileyi sadece clientden enjecte edebiliyorum.
bilmiyorum denemek lzmwin11 de çalışıyor mu