Dostum ben oyuna injectlediğim zaman böyle bir hata alıyorum.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Oyunun Dosya Konumdan RustClient Açıyoruz Sonra Menüde Enject Ediyoruz Bu Kadar. Insert Tuşu İle Ayarlarınızı Yapabilirsiniz.
İndirme Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Virus Total
Dostum çalışıp çalışmadığını daha çözemedim Yukarıda belirrtiğim gibi hata alıyorum. Yardımcı olabilirmisinçalışmıyorsa güncelleyebilirim
Çözebildiniz mi ?injectledikten sonra oyun crash veriyo sebebi nedir
yeniledim içinde 4-5 tane hile var seç beğenDostum ben oyuna injectlediğim zaman böyle bir hata alıyorum.
ve sonrasında oyun kapanıyor.
Dostum çalışıp çalışmadığını daha çözemedim Yukarıda belirrtiğim gibi hata alıyorum. Yardımcı olabilirmisin
Hemen deneyeyim bakayım sen nasıl bi kralsın <3yeniledim içinde 4-5 tane hile var seç beğen
nasıl yapılacağını çözüp dönüş yapıcam teşekkürleryeniledim içinde 4-5 tane hile var seç beğen
pencereli tam ekranda kullan tam ekranda çalışmıyorHemen deneyeyim bakayım sen nasıl bi kralsın <3
nasıl yapılacağını çözüp dönüş yapıcam teşekkürler
ya pencere modunda değildir yada debugcamera açıktır yeni hile paylaştım 4-5 tane hepsi çalışıyor dene isterseninjectledikten sonra oyun crash veriyo sebebi nedir
Dostum. Oyunu nereden açacağız? Direkt launcheri açıp oradan mı play diyeceğiz yoksa Folderdan mı Rust / RustClient/ RustOLD. ?pencereli tam ekranda kullan tam ekranda çalışmıyor
ya pencere modunda değildir yada debugcamera açıktır yeni hile paylaştım 4-5 tane hepsi çalışıyor dene istersen