Çözüldü Rust Bootstrapper sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dianoraabey

Uzman Üye
Merhabalar öncelikle 3 gün önce rust satın aldım ve ilk günlerde oynadım drop falan vardı arkadaş ekran kartını güncelle düzelir dedi guncelledim ve oyuna giremiyorum Bootstrapper confige gelince Steam kapanıp rust yanıt vermiyor discord vesaire kapanmıyor sadece Steam kapanıyor yardımcı olabilecek varsa discord üzerinden ekleyebilir yarın müsait saate kendisine ekran açarım artı sistem özelliklerim iyi
Discordum dianoraa + YouTube çözümleri denedim sonuç alamadım format atmakta istemiyorum eğer ki fikriniz varsa belirtin

rust ram ve işlemci isteyen bir oyundur 8 gb ram çok yeterli olmaz rust gibi bir oyun için ve rustın şuanda bir optimizasyon sorunu var gelicek bir iki gün içersinde bunun giderileceğii düşünüyorum eğer dropun çözümü istiyorsan ram ve işlemci yeterli kalmadığı için ısınıyorda olabilir işlemcin yeterli kalmayıp kendini turbo moduna sokuyor ve drop yaşatıyor olabilir bunu ThrottelStop adlı bir uygulamayla çözebilirsin böylece drop sorunun kalkmış olur diye düşünüyorum ve ram yükseltmekte fayda var.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba, Rust’ın son güncellemesi bazı sistemlerde sorunlara neden olabiliyor. Oyunun dosyalarını doğrulamayı denedin mi? Steam kütüphanesinden Rust’a sağ tıkla, özellikler seç, yerel dosyalar sekmesine git ve oyun dosyalarını doğrula de. Belki bu sorunu çözebilir.
biraz daha renkli yazarsan * sikicem

Merhabalar öncelikle 3 gün önce rust satın aldım ve ilk günlerde oynadım drop falan vardı arkadaş ekran kartını güncelle düzelir dedi guncelledim ve oyuna giremiyorum Bootstrapper confige gelince Steam kapanıp rust yanıt vermiyor discord vesaire kapanmıyor sadece Steam kapanıyor yardımcı olabilecek varsa discord üzerinden ekleyebilir yarın müsait saate kendisine ekran açarım artı sistem özelliklerim iyi
Discordum dianoraa + YouTube çözümleri denedim sonuç alamadım format atmakta istemiyorum eğer ki fikriniz varsa belirtin
ram la alakalı diye biliyorum
8 Oyuna bile göremiyorum

Denendi sonuç alamadım
sonuç aldığında buraya yazarmısın nasıl yaptığını

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt