- İletişim

![]()
tehlikeli birine benziyor
![]()
tehlikeli birine benziyor
bak şimdi ne kadar saçma bir düşünce eminimki başka birinin basesini kullanıyorsundur base kullandığın zaman bile paste oluyor ozaman içindekinin bir önemi yok dediğine göre senin dediğin birinin paylaştığı özelliklerle driverlarla veyada xx özelliklerini kullanmasıyla oluyor benim orda dediğim şey kernel driver gayet sağlıklı ve düzgün geliştirilebilir ...Paste mi yaptığımı düşünüyorsun güldürme beni ya paste ürün anca pub olarak paylaşılır satışı yapılmaz yapanında kendine saygısı yoktur
geştirilebilir ... tabi canımbak şimdi ne kadar saçma bir düşünce eminimki başka birinin basesini kullanıyorsundur base kullandığın zaman bile paste oluyor ozaman içindekinin bir önemi yok dediğine göre senin dediğin birinin paylaştığı özelliklerle driverlarla veyada xx özelliklerini kullanmasıyla oluyor benim orda dediğim şey kernel driver gayet sağlıklı ve düzgün geştirilebilir ...
Ön yargıyı acilen bırakmalısınbak şimdi ne kadar saçma bir düşünce eminimki başka birinin basesini kullanıyorsundur base kullandığın zaman bile paste oluyor ozaman içindekinin bir önemi yok dediğine göre senin dediğin birinin paylaştığı özelliklerle driverlarla veyada xx özelliklerini kullanmasıyla oluyor benim orda dediğim şey kernel driver gayet sağlıklı ve düzgün geliştirilebilir ...
şuana kadar publanmış en iyi kernel driver var eminmisin developer olduğuna içine bakarmısın nulldriver vargeştirilebilir ... tabi canım
şuana kadar publanmış en iyi kernel driver var eminmisin developer olduğuna içine bakarmısın nulldriver varhvci bypassı var kafayı yemiş bu millet valla bak bizim cidden insanımız bir işi bilmesede konuşmayı seviyor bu olay bitmeden cahiliğiniz azalmaz söyliyim
dostum ben sana önyargılı yaklaşmadım senin düşüncen cahilceÖn yargıyı acilen bırakmalısın
Sen bana demiyorsun zaten ben sana diyorum önyargılısındostum ben sana önyargılı demiyorum senin düşüncen cahilce
dostum ben sana önyargılı yaklaşmadım senin düşüncen cahilceSen bana demiyorsun zaten ben sana diyorum önyargılısın
Düşüncemin cahil olduğu kanısına nasıl vardır pub src kullanarak mı yada arşivleyerek midostum ben sana önyargılı yaklaşmadım senin düşüncen cahilce