ZynexCheat
Gold Üye
- İletişim

geliştirilebilir pub olması birşey farketmez driver kernel üzeri iyi yazılmış pub olmadan sen elindeki externali yapabilirmiydin ?Pub sourcenin nesi iyi ne bypassından bahsediyorsun
werse dev ne kanka komedimisin senTİNERİ PİPİDENMİ ÇEKTİN KANKİM
geliştirilebilir pub olması birşey farketmez driver kernel üzeri iyi yazılmış pub olmadan sen elindeki externali yapabilirmiydin ?
werse dev ne kanka komedimisin sennewgen dev
boş insanlarla neden uğraşıyorsun o 1 dk başka bir şeye ayır ben de yaptım bi hata cevap vererekbekliyorum ürünlerini aşkım benimki videoda senin ürünün nerdeşey açıyorsun 1 maçta banmı yiyorsun yoksa o tür yada yoksa dur sertifikamı dileniyorsun sağda solda gel ben sana vereyim aşkım
boklu don skid raconbekliyorum ürünlerini aşkım benimki videoda senin ürünün nerdeşey açıyorsun 1 maçta banmı yiyorsun yoksa o tür yada yoksa dur sertifikamı dileniyorsun sağda solda gel ben sana vereyim aşkım
soqsoq rac10bu lavuk kendini ne hissediyo 12 yaşında aq
boklu don skid racon
soqsoq rac10
Paste mi yaptığımı düşünüyorsun güldürme beni ya paste ürün anca pub olarak paylaşılır satışı yapılmaz yapanında kendine saygısı yokturgeliştirilebilir pub olması birşey farketmez driver kernel üzeri iyi yazılmış pub olmadan sen elindeki externali yapabilirmiydin ?
werse dev ne kanka komedimisin sennewgen dev
şuan valo external yapıom arada takılmalık bakıyorum uğraşamıyorum zatenboş insanlarla neden uğraşıyorsun o 1 dk başka bir şeye ayır ben de yaptım bi hata cevap vererek![]()