2. verdigimi indirirsen atmaz hocam fakat lycanda daha iyi çalışır diger karakterlerde bir tık geri kalır açıklamanın tamamını oku daha iyi anlarsınEline sağlık kardeşim on numara çalışıyor atması dışında herşey iyi ama bence yüksek levellerde çok büyük etkisi olur.
Milas varmi acababaşka istediginiz sunucu olursa söleyin paylaşayım oralarda da
Vardı ama milasi sildim orda pek etkisinin olcagini düşünmuyorum ninjayla samanla farm yapılmadıgi için ama eğer istersen bugün saat 12.30 da bana hatırlatmak için özel mesaj atarsan milasi indirip paylasabilirimMilas varmi acaba
Eline sağlık kardeşim on numara çalışıyor atması dışında herşey iyi ama bence yüksek levellerde çok büyük etkisi olurken
Knk silip tekrar yükle atmaz şimdiden K.gEline sağlık kardeşim on numara çalışıyor atması dışında herşey iyi ama bence yüksek levellerde çok büyük etkisi olur.
Kesin bir şey soleyemem ama indirip bakmayı denerim eğer olursa paylaşırım olmazsa yapcak bir şey yok :/kanka cuma carina2 açılıyo onada yapar mısın
Ucube senin kıytırık ce nemi kaldım kendim iki kat iyisini yapıyorum burda hava basıyorsun birde1. attıgımda atıyor 2. attıgımda sorun yok atmıyor fakat bu ucube arkadaş konuya yorum atabiliyor ama güncellemelerime bakamıyor beyni yetmiyor bakmaya ondan attıgını sanıyor
başka sunucuda istersen söle bulup paylaşmayı denerim iyi kullanmalar <3