Rohan2 CT

atmıyor oyundan dostum bizzat kullanıyorum bu arkadasın cheat tableini oyundan atma falan yok
1. attıgımda atıyor 2. attıgımda sorun yok atmıyor fakat bu ucube arkadaş konuya yorum atabiliyor ama güncellemelerime bakamıyor beyni yetmiyor bakmaya ondan attıgını sanıyor
başka sunucuda istersen söle bulup paylaşmayı denerim iyi kullanmalar <3

1. attıgımda atıyor 2. attıgımda sorun yok atmıyor fakat bu ucube arkadaş konuya yorum atabiliyor ama güncellemelerime bakamıyor beyni yetmiyor bakmaya ondan attıgını sanıyor
eline emeğine sağlık dostum ben de rohanda takılıyordum kendimce yapıyordum bir şeyler gayet güzel olmuş fazlasıyla kullanışlı lycan açtım on numara çalışıyor

reis şu adress bulmayı öğretsen mob ptrnin

denilen ayarları yapıyorum hile çalışıyor fakat bir kaç saniye sonra ayarlar eskine haline dönüyor

denilen ayarları yapıyorum hile çalışıyor fakat bir kaç saniye sonra ayarlar eskine haline dönüyor
yanlarındaki tikleri işaretle dostum sürekli senin değerine getirmeye zorlar o yani eski haline dönmez dönse bile hemen yine senin girdiğin değere çevirir

yukarıda defkhan açıklamış ama yine de soliyim isminin tam solundaki kutucuğa tıkla sonra değeri değiştir eski haline döndürmek istersen o tiki kaldırman yeterli olur

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt