atmıyor oyundan dostum bizzat kullanıyorum bu arkadasın cheat tableini oyundan atma falan yokOyundan attıktan sonra ne iş yapar?
1. attıgımda atıyor 2. attıgımda sorun yok atmıyor fakat bu ucube arkadaş konuya yorum atabiliyor ama güncellemelerime bakamıyor beyni yetmiyor bakmaya ondan attıgını sanıyoratmıyor oyundan dostum bizzat kullanıyorum bu arkadasın cheat tableini oyundan atma falan yok
eline emeğine sağlık dostum ben de rohanda takılıyordum kendimce yapıyordum bir şeyler gayet güzel olmuş fazlasıyla kullanışlı lycan açtım on numara çalışıyor1. attıgımda atıyor 2. attıgımda sorun yok atmıyor fakat bu ucube arkadaş konuya yorum atabiliyor ama güncellemelerime bakamıyor beyni yetmiyor bakmaya ondan attıgını sanıyor
başka sunucuda istersen söle bulup paylaşmayı denerim iyi kullanmalar <3
reis şu adress bulmayı öğretsen mob ptrnin1. attıgımda atıyor 2. attıgımda sorun yok atmıyor fakat bu ucube arkadaş konuya yorum atabiliyor ama güncellemelerime bakamıyor beyni yetmiyor bakmaya ondan attıgını sanıyor
başka sunucuda istersen söle bulup paylaşmayı denerim iyi kullanmalar <3
iyi kullanmalar hocam <3eline emeğine sağlık dostum ben de rohanda takılıyordum kendimce yapıyordum bir şeyler gayet güzel olmuş fazlasıyla kullanışlı lycan açtım on numara çalışıyor
yok hocam öğretme işine girmeyeceğim istenilen sunucularda paylaşıcam sadece o kadarreis şu adress bulmayı öğretsen mob ptrnin
yanlarındaki tikleri işaretle dostum sürekli senin değerine getirmeye zorlar o yani eski haline dönmez dönse bile hemen yine senin girdiğin değere çevirirdenilen ayarları yapıyorum hile çalışıyor fakat bir kaç saniye sonra ayarlar eskine haline dönüyor
yukarıda defkhan açıklamış ama yine de soliyim isminin tam solundaki kutucuğa tıkla sonra değeri değiştir eski haline döndürmek istersen o tiki kaldırman yeterli olurdenilen ayarları yapıyorum hile çalışıyor fakat bir kaç saniye sonra ayarlar eskine haline dönüyor