Çözüldü roblox'ta nasıl script yazabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harungamerghost

Silver Üye
roblox'ta script yazmak istiyorum başkalarının oyunlarında script yazmak istiyorum auto farm teleport tarzı lua script ezberliyorum şuan ilerledim fakat hile nasıl yazıcağımı tam kavrayamadım ingilizce kaynaklar var anlayamıyorum ve çok türkçe kaynak aradım bulamadım ne yapmam lazım?

roblox studio kodlamayı öğrenip script yazıcağın oyunun kodlarını öğrenip ona göre yazman lazım

şimdilik sadece solara çalışıyor youtubede roblox exploiting ui tutorial felan yaz tutoriallar çıkıyor onlarında serileri var ve autofarm felan yapmak istiyorsanda tweenservice vesayre kullanabilirsin yardım lazımsa discordum: nrylx

ve maalefes yt de roblox oyun yapmak için lua videoları var fakat tersine ben robloxta yapılan oyunlarda script yapmak/yazmak istiyorum autofarm,teleport,auto dodge, no cooldown vb

çeviri biraz sıkıntılı çeviriyor :/
İngilizce anlamıyorsan zor, bir şekilde roblox studio kodlamayı öğrenmen gerek ytden

roblox'ta script yazmak istiyorum başkalarının oyunlarında script yazmak istiyorum auto farm teleport tarzı lua script ezberliyorum şuan ilerledim fakat hile nasıl yazıcağımı tam kavrayamadım ingilizce kaynaklar var anlayamıyorum ve çok türkçe kaynak aradım bulamadım ne yapmam lazım?
script isleri zor ogrenilir biraz hocam isterseniz exploit yaparak baslayabilirsiniz

script isleri zor ogrenilir biraz hocam isterseniz exploit yaparak baslayabilirsiniz
kanka şu anda geliştim script işinde baya bi script yaptım infinite cash dupe gibi scriptlere başlamayı düşünüyorum birde exploit ile script aynı şey değilki hocam roblox script lua script ile yazılmıyormu exploit/executor c++ ile yaızlmıyormu?

kanka şu anda geliştim script işinde baya bi script yaptım infinite cash dupe gibi scriptlere başlamayı düşünüyorum birde exploit ile script aynı şey değilki hocam roblox script lua script ile yazılmıyormu exploit/executor c++ ile yaızlmıyormu?
evet fakat en azindan aklinizda soru isareti olmaz diye dedim basarilar bu arada

roblox studio indirip server script server(sss)in yanındaki + tuşuna basıp oraya script yazı ona tıkla ve scriptini oraya yazabilirsin.
eğer script yazmayı bilmiyorusan robloxta bazı script yazmayı öğreten oyunlar vardır. onlardan faydanalabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt