Çözüldü roblox'ta nasıl script yazabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harungamerghost

Silver Üye
roblox'ta script yazmak istiyorum başkalarının oyunlarında script yazmak istiyorum auto farm teleport tarzı lua script ezberliyorum şuan ilerledim fakat hile nasıl yazıcağımı tam kavrayamadım ingilizce kaynaklar var anlayamıyorum ve çok türkçe kaynak aradım bulamadım ne yapmam lazım?

krampus maalefes patched fakat şuanda solara kullanıyorum ve onda infinite yield çalışıyor fakat ben dex v3 kullanmayı tercih ederim sadece kodlama kısmı sıkıntı
ve maalefes yt de roblox oyun yapmak için lua videoları var fakat tersine ben robloxta yapılan oyunlarda script yapmak/yazmak istiyorum autofarm,teleport,auto dodge, no cooldown vb

ChatGPT ile yap veya altyazı aç ordan oku adamın dediklerini.
çeviri biraz sıkıntılı çeviriyor :/

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
krampus maalefes patched fakat şuanda solara kullanıyorum ve onda infinite yield çalışıyor fakat ben dex v3 kullanmayı tercih ederim sadece kodlama kısmı sıkıntı
solara rat veya stealer kullanma format at bilgisayarına

ve maalefes yt de roblox oyun yapmak için lua videoları var fakat tersine ben robloxta yapılan oyunlarda script yapmak istiyorum autofarm,teleport,auto dodge, no cooldown vb

fivemde de lua çalıştırılabiliyor. fazladan lua öğrense sıkıntı çıkmaz
orası sıkıntı değil fakat lua ezberleyince iş bitmiyor farklı bir şeyler daha lazım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ve maalefes yt de roblox oyun yapmak için lua videoları var fakat tersine ben robloxta yapılan oyunlarda script yapmak/yazmak istiyorum autofarm,teleport,auto dodge, no cooldown vb

Ozaman chatgpt kullan rahat esp yapıyordu, autofarm falan yapacaksan kordinatları ayarlarsın scripte göre.

solara rat veya stealer kullanma format at bilgisayarına
Eminmisiniz hocam devamlı kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.

Ozaman chatgpt kullan rahat esp yapıyordu, autofarm falan yapacaksan kordinatları ayarlarsın scripte göre.
nasıl yapabilrim? yapmaya çalıştığımda izin vermiyor aykırı olduğunu söylüyor?

nasıl yapabilrim? yapmaya çalıştığımda izin vermiyor aykırı diyior.

Eminmisiniz hocam devamlı kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.
bende aynı

nasıl yapabilrim? yapmaya çalıştığımda izin vermiyor aykırı olduğunu söylüyor?

bende aynı

Önce bunun içindekini gptye yaz sonra istediğini sorabilirsin.
İngilizce konuşuyorsa türkçe konuş dersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt