Roblox Exploit (Executor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl çalıştıracağımı anlayamadım yardımcı olur musun bloxu kurdum exploiterıda kurdum yeşil yanıyor ve cmd ready kısmı da hazır fakat murder mystery2 de scripti kouyuyorum çalışmıyor
script ile alakalıdır ve ready yazıcak cmd kapanmaması lazım

knk bi kurulum videosu felan varmı indirdim baktımda hicbir şey anlıyamadım ya
kral oyuna gircen inject etcen cmd gelicek ve ready yazıcak kapanmaması lazım kapanırsa bi kere daha inject et sonra script yaz execute et bu kadar

kral oyuna gircen inject etcen cmd gelicek ve ready yazıcak kapanmaması lazım kapanırsa bi kere daha inject et sonra script yaz execute et bu kadar
dost script önerisi vereceğin site var mı ve execute etmekte sıkıntı yaşıyorum sanırsam

knk bi dc verebilirmisin yada dur dm den yazayım

dostum bu attığın sitedeki scriptleri nasıl execute edeceğimi anlayamadım ben mi çok aptalım
inject ettiğin zaman cmd gelicek ve ready yazıcak fakat cmd kapanmıcak ondan sonra exploit de bir yazma yeri var scripti oraya yapıştırcan ardından orda play butonu var ona basıcaksın

hacı ben script inject ediyorum ve gui si geliyor sadece guiye bakabiliyorum oyun etkisiz hale geliyor ne guide bişiler açabiliyorum nede karakterimi oynatabiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt