paid/free bide oyunun AC'i icin mi deneyecksinbeyler piyasadaki lua executorların %90'ının içinde sik sik ratlar var kendi oyunumu geliştiriyorum bir kaç test için lua executora ihtiyacım var herhangi bir güvenli bulduğunuz executorun linkini aşağıya bırakır mısınız
free olursa daha iyi evet ac için deneyeceğim bir tane random 13 yaşındaki çocuk gelip sunucumda sik sik lualar basıp milletin oyun zevkini bozmasın diyepaid/free bide oyunun AC'i icin mi deneyecksin
free olursa daha iyi evet ac için deneyeceğim bir tane random 13 yaşındaki çocuk gelip sunucumda sik sik lualar basıp milletin oyun zevkini bozmasın diye
Evet bende inceledim biraz dediğin gibi client side'da tutulan her şeyin anasını sikiyorlar client side'da tutacağım her özelliği server side ile sorgulatacağım en ufak açık sorun yaratıyormuş çünkü, normalde roblox'u normal oyun olarak oynuyordum fakat oyun geliştirmenin biraz robux kazandırabileceğini düşündüm dünyanın en saçma basit konseptli oyunları bile binlerce kişi tarafından oynanıyorkonuyla biraz alakasiz zamaninda BYFRON'dan once roblox cheating ile baya ugrasiyordum hicbir sekilde AC'i client-side tutma.Client side %100 sekilde bypasslanabiliyor Kick() falan,hookmetamethod/hookfunction ile.
piyasadaki çoğu executor şuan çalışmıyor maalsef hiçbiri up yemedi çünkübeyler piyasadaki lua executorların %90'ının içinde sik sik ratlar var kendi oyunumu geliştiriyorum bir kaç test için lua executora ihtiyacım var herhangi bir güvenli bulduğunuz executorun linkini aşağıya bırakır mısınız
Yanlis hatirlamiyorsam artik yada yakin zamanda oyun release etmek premium/1000 robux gerektirecek hizli opsan iyi olurEvet bende inceledim biraz dediğin gibi client side'da tutulan her şeyin anasını sikiyorlar client side'da tutacağım her özelliği server side ile sorgulatacağım en ufak açık sorun yaratıyormuş çünkü, normalde roblox'u normal oyun olarak oynuyordum fakat oyun geliştirmenin biraz robux kazandırabileceğini düşündüm dünyanın en saçma basit konseptli oyunları bile binlerce kişi tarafından oynanıyor
senin o doğuran anaya kurbanhelalsin
evet bende duydum onu elimiz cebimize kaçmadan çıkartalımYanlis hatirlamiyorsam artik yada yakin zamanda oyun release etmek premium/1000 robux gerektirecek hizli opsan iyi olur