Çözüldü Roblox Bi̇lgi̇sayardan 2 Hesap Nasil Açilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HanSolo

Efsane Üye
Boş bir konu olduğunu biliyorum fakat bir oyun için hızlı gelişmem adına bilgisayara 2 Roblox tarayıcısı mı artık neyse 2 şekilde yapmam lazım. YouTube dan baktım az çok çoğu video da hep Multiple indir falan diyorlar ama ben o dosya ya güvenmiyorum ve bazı insanlar da keyloger olduğunu söylüyor, peki nasıl güvenilir bir yerden indirebilirim içinde virüs ve ya rat vb olmayan bir yerden ( Microsoft Store demeyin oradan indirdim fakat hesabıma katıl diyince başka sunucuya atıyor beni ) Bu arada 2 hesap dediğim birisi ana hesabım için diğeri de yan fake hesap oluşturup bir şeyler kasıp ana hesaba aktarmam için elmasları ve ya bazı itemleri vb

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
solara var fakat bok gibi ve rat olma ihtimalide yüksek. başka yok diye biliyorum
solarada dcrat bulunuyor script1337 doğruladı zaten fudlamışlar antivirüsler algılamıyor

Boş bir konu olduğunu biliyorum fakat bir oyun için hızlı gelişmem adına bilgisayara 2 Roblox tarayıcısı mı artık neyse 2 şekilde yapmam lazım. YouTube dan baktım az çok çoğu video da hep Multiple indir falan diyorlar ama ben o dosya ya güvenmiyorum ve bazı insanlar da keyloger olduğunu söylüyor, peki nasıl güvenilir bir yerden indirebilirim içinde virüs ve ya rat vb olmayan bir yerden ( Microsoft Store demeyin oradan indirdim fakat hesabıma katıl diyince başka sunucuya atıyor beni ) Bu arada 2 hesap dediğim birisi ana hesabım için diğeri de yan fake hesap oluşturup bir şeyler kasıp ana hesaba aktarmam için elmasları ve ya bazı itemleri vb
Robloxexe nin kısayolunu oluştur özelliklere gir hedef konum yeri olacak altta kopyala onu dosya gezginine gir üstteki arama çubuğuna yapıştır boşluk bırakarak -cl2 yaz ve enterle bunu dene.

roblox account manager indirebilirsin
veya
bir roblox web den aç birde roblox microsoft dan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt